eandeals.nl logo

eandeals.nl

TRUSTSCORE

8.6

beoordelingen

10

positieve reviews

90%


Informatie



Reviewer gegevens

60%
30%
0%
0%
10%



Stephanie Hopman
Stephanie Hopman 8/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2022-03-07

Snelle service

Binnen 5 minuten had ik de codes


Romy Versteeg
Romy Versteeg 10/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2022-02-15

Directe levering

Erg tevreden, directe levering en overzichtelijke website


Netty Tellekamp
Netty Tellekamp 10/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2022-02-05

een goede koop

Snel,betrouwbaar


Mw Media
Mw Media 10/10
Schreef 32 review(s) | geverifieerde bestelling

2021-02-10

Goede eancodes

Werken top op Bol.com


Rody Vdm
Rody Vdm 10/10
Schreef 2 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-11-11

Goedkoopste website voor codes

Koop hier al lang, mooi systeem


Ben Van
Ben Van 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-10-31

Geen code ontvangen

Woensdag 28-10-2020 EAN nummers besteld, echter geen inlogode ontvangen???
Ik heb het suport team gemaild op deze mail heb ik ook geen reactie ontvangen.
Bestelling #7000000572


Eddie Oldskool
Eddie Oldskool 8/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-10-09

de ean codes zijn er.

de ean codes zijn alsnog gekomen, er bleek een storing te zijn geweest. maar alles is geregeld dus weer een paar sterren extra


Emile Anoniem
Emile Anoniem 8/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-10-04

Klantenservice oké

Duurde wel één dag, maar kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag. Daarna besteld


Daniel Linsse
Daniel Linsse 10/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-10-04

Geen aanmerkingen

Perfect, verder niks te zeggen..


Mw Media
Mw Media 10/10
Schreef 32 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-08-17

goede prijzen en directe levering

Top service en codes werken goed op bol.com en amazon!


Website-informatie


Over Feedback platform

We verzamelen reviews van consumenten over de hele wereld en zijn het enige reviewplatform waar recensenten worden beloond voor het schrijven van kwaliteitsrecensies.

Door iets terug te geven aan de gemeenschap die het mogelijk maakt om waardevolle inzichten voor bedrijven te verkrijgen, hebben we een geweldige community van recensenten gecreëerd.

Onze geavanceerde beoordelingssoftware verhoogt de Google-ranglijst voor webwinkeliers en het beste is dat het gratis is.

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms