80% van de consumenten leest beoordelingen online voordat ze een aankoop doen

Gebruik onze functies om een ​​geweldige online reputatie op te bouwen.

Probeer gratis

1. Automatiseer reviews

Nadat uw klant een bestelling in uw winkel heeft geplaatst, sturen we een geoptimaliseerde review-e-mail om een ​​review over uw webshop aan te vragen. U kunt instellen wanneer de uitnodigingsmail moet worden verzonden. Installeer gewoon onze integratie in uw webshop en ons systeem zorgt voor het genereren van geautomatiseerde reviews voor u.

U kunt er ook voor kiezen om de eenvoudige uitnodigingslink in uw eigen e-mails te gebruiken voor meer personalisatie. In tegenstelling tot andere review providers moedigen we consumenten aan om langere reviews van hogere kwaliteit te schrijven en we compenseren hen met een kleine financiële beloning voor hun tijd. Hierdoor krijgt u betere feedback en zullen consumenten vaker reviewen, win-win!

Google SERP review stars Feedbackplatform
Eenvoudige en strakke meertalige uitnodiging e-mails
Google SERP review stars Feedbackplatform
Het presenteren van recensies verhoogt jouw omzet

2. Breng uw reputatie onder de aandacht

Nu je recensies binnen krijgt, is het tijd om je geweldige online reputatie te laten zien op je eigen webshop. We hebben veel widgets om dit eenvoudig in uw webshop te integreren, waardoor u meer vertrouwen opbouwt en in ruil daarvoor meer inkomsten genereert.

Als u onze integratie gebruikt, is het een proces van 1 klik om uw sterbeoordelingen te laten zien in uw eigen webshop.

Klaar om het vertrouwen van uw klanten te vergroten en uw webshop naar een hoger niveau te tillen?

3. Net Promoter score®

Het is belangrijk om te luisteren naar wat uw klanten te zeggen hebben om uw bedrijf te verbeteren. De Net promotor-score geeft aan hoe blij uw klanten met u zijn.

Het is vrij eenvoudig, wanneer een klant een beoordeling achterlaat, geven ze sterren van 1 tot 5, waarbij elke ster 2 punten vertegenwoordigt. Sterren 1 tot 3 worden beschouwd als ontevreden klanten. 4 sterren worden beschouwd als neutraal en 5 sterren zijn tevreden klanten. Uw NPS = ongelukkige klanten - tevreden klanten.

NPS score Feedbackplatform
Leer van uw klanten en verbeter uw bedrijf
Google SERP review stars Feedbackplatform
Laat je recensie sterren zien in Google

4. Improve your business in Google

Door onafhankelijke beoordelingen te genereren, maken we automatisch Google rich snippets die in de zoekresultaten worden weergegeven, waardoor uw online aanwezigheid en verkeer worden verbeterd.

In uw dashboard kunt u precies zien hoeveel mensen op Google hebben geklikt op uw bedrijfsprofiel om de CTR (klikfrequentie) te meten met behulp van het Feedbackplatform.

Meer redenen om voor ons te kiezen als uw beoordelingsplatform

We houden ervan om geweldige software te bouwen en wereldwijd te denken, dus we hebben aan alles voor u gedacht. Met het Feedbackplatform kun je opschalen naarmate je webshop groeit.

Meerdere domeinen

Je kunt vanuit 1 account meerdere webshops aansturen.

Meerdere talen ondersteund

We zijn actief in 14 landen en ondersteunen de meest voorkomende talen.

Geavanceerde statistieken

Bewaak precies hoe de online reputatie van uw bedrijf in de loop van de tijd presteert.

Integraties

U kunt onze software integreren met alle populaire webshopplatforms.Gratis om voor altijd te gebruiken en elke dag te upgraden / downgraden wanneer je wilt, we haten contractenLogo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms