eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

5 onafhankelijke beoordelingen 3.0 / 10

InformatiePlaats en valideer review met:

Facebook
Verifieer per e-mail

0%
0%
20%
0%
80%Cornelis Bloothoofd
Cornelis Bloothoofd 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-28

eancodeshop.nl

helaas codes aangeschaft via eancodeshop blijkt na aankoop dat dei gewoon vrije codes zijn die iedereen kan gebruiken omdat deze niet geregistreerd zijn.... na betaling komt het registratie aanbod om MAANDELIJKS 10 euro hiervoor te betalen.
M.i. vorm van oplichterij, bedrijf is nauwelijks te traceren via officiele website, met kvk kom je verder, maar antwoord op mail blijft angstvallig uit.


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


Cindy Jg
Cindy Jg 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-24

Codes zonder garantie

Wanneer je de codes hebt aangeschaft wordt je constant bericht dat je voor een volgens bedrag je ze kunt verzekeren. Het lijkt me dat dit niet juist is, want elke aankoop zou dit vooraf al moeten zijn. Je bent eigenaar op het moment van aanschaf, want anders is het überhaupt geen aanschaf?! Miskoop in ieder geval en ga er niets mee doen.


Loe Van doren
Loe Van doren 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-23

Weinig relevante info

Ik mistte enkele EAN codes voor een horlogemerk welke er geen had. In 95% van de gevallen worden deze aangeleverd door de leverancier, Op advies van mijn shopbeheerder zocht ik naar EAN codes. Eigenlijk had ik mij al moeten verbazen dat de prijsverschillen opvallend en onwerkelijk zijn. Het gevoel van getild worden zit er niet ver naast. \r\n\r\nNu dat merkte ik na bestelling kreeg ik een heel ander naar gevoel, zodat ik meteen geen EAN meer nodig heb. \r\nHelaas is heet klantengevoel bij deze firma ver te zoeken, want een reactie heb ik tot heden niet gehad.


Carlos Soumi
Carlos Soumi 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-16

Ongelooflijk slechte service

Voorheen al wel besteld bij deze site, maar de laatste keer voor een groot bedrag code's besteld die niet niet zijn aangekomen in de mail.

Klantenservice gemaild, krijg je dan een standaard geautomatiseerde mail terug met de vraag om je spambox te bekijken.

Ondertussen 2 weken verder en 5x gemaild, geen reactie meer. Schande !


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Website-informatie


Over Feedback platform

We verzamelen reviews van consumenten over de hele wereld en zijn het enige reviewplatform waar recensenten worden beloond voor het schrijven van kwaliteitsrecensies.

Door iets terug te geven aan de gemeenschap die het mogelijk maakt om waardevolle inzichten voor bedrijven te verkrijgen, hebben we een geweldige community van recensenten gecreëerd.

Onze geavanceerde beoordelingssoftware verhoogt de Google-ranglijst voor webwinkeliers en het beste is dat het gratis is.

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms