aartssportlisse.nl logo

aartssportlisse.nl

1 onafhankelijke beoordelingen 2.0 / 10

InformatiePlaats en valideer review met:

Facebook
Verifieer per e-mail

0%
0%
0%
0%
100%Peter Van hoek
Peter Van hoek 2/10
Schreef 3 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-28

Oplichters

Betalen niets terug vanwege Corona, abbonement al voor de corona crisis opgezegd maar terugbetalen doen ze niet aan, steeds smoesjes en brutale mailtjes.

Zoek je een sportschool in de bollenstreek ga dan niet naar aartsports.nl, mensen die er werken zijn ook nooit gezellig, erg gefocused op geld verdienen maar als je zelf een keer geld terug wilt duurt het allemaal maanden en 0 intentie vanuit aartssports lisse om eerlijk je geld terug te krijgen.

Aartsportslisse.nl = oplichting!


aartssportlisse.nl

aartssportlisse.nl logo screenshot


Website-informatie


Over Feedback platform

We verzamelen reviews van consumenten over de hele wereld en zijn het enige reviewplatform waar recensenten worden beloond voor het schrijven van kwaliteitsrecensies.

Door iets terug te geven aan de gemeenschap die het mogelijk maakt om waardevolle inzichten voor bedrijven te verkrijgen, hebben we een geweldige community van recensenten gecreëerd.

Onze geavanceerde beoordelingssoftware verhoogt de Google-ranglijst voor webwinkeliers en het beste is dat het gratis is.

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms