Ajax beoordeling lader


BEDRIJFSINFORMATIE:

EMTEK Ergonomics BV | Onafhankelijke beoordelingen

Totaal score: 10 van 0 -10

    Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
    Aantal beoordelingen: 81
5 dagen geleden
Profiel afbeelding

Jan Boersma

| Score: 10

Geweldig behulpzaam en zeer vakkundig. Ze denken op alle fronten met je mee.

Dankzij de op maat gemaakte bureaustoel kan ik weer "normaal" werken. Ik kan op geen enkele stoel zolang zitten als deze Emtek stoel. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle aanpassingen aan de stoel niet alleen te laten zien, maar ook voelen. Zo zijn we tot de ideale stoel gekomen die past bij mijn gezondheidsklachten.

Ik voel me weer nuttig nu ik kan werken. En dat allemaal dankzij een stoel. Maar vooral natuurlijk door het team dat de stoelen levert. Ik kan het iedereen aanbevelen, je krijgt echt heel veel waar voor je geld.

Nogmaals bedankt Emtek en in het bijzonder Mimi voor alle hulp een meedenken. En ook Roderick voor de installatie en uitleg...

dinsdag 27 november 2018
Profiel afbeelding

Abdelkader Meftahi

| Score: 10

Zeer tevreden met de hulp van Roderick

Ik ben zeer tevreden met mijn Arbo stoel, Roderick heeft alle tijd genomen om een analyse en diagnostiek van mijn situatie te maken en n.a.v. van de verzamelde info heeft de metingen genomen en gelijk mij geholpen met de Demo stoel die ik mocht houden tot dat de stoel gemaakt is.
Nogmaals bedankt voor jullie dienst.

maandag 22 oktober 2018
Profiel afbeelding

Cee Visser

| Score: 10

Professionele, gedegen en zeer vriendelijke dienstverlening op maat met als resultaat: zitgenot!

Zitten is het nieuwe roken en als je dan een 'zitbaan' hebt gecombineerd met een lichamelijke beperking, dan is het zitten zonder moe te worden een behoorlijke uitdaging.
Niet voor Emtek!
Ik was aan het einde van de dag moe van het zitten! Nogal paradoxaal....
Zij hebben dan weten op te lossen.
Hiervoor zal ik ze voor altijd dankbaar zijn!
Emtek rules!!!

maandag 22 oktober 2018
Profiel afbeelding

Peter Van der woerdt

| Score: 10

Goede service en kwaliteit

Prima stoel, zit lekker. Het aanmeten was zeer professioneel

maandag 24 september 2018
Profiel afbeelding

Moniek Mulder

| Score: 10

Professioneel met een hart!

Vanaf het eerste telefoontje tot aan de levering van mijn bureaustoel op maat, perfect! Bij EMTEK weten ze waar ze het over hebben en leveren ze producten met het hart op de juiste plaats. Professionele begeleiding en levering van een uitstekende kwaliteit bureaustoel, maar voor mij nog veel belangrijker, precies zoals ik hem nodig heb! En in een hele mooie kleur ook nog! Ik ben heel blij met mijn petrolkleurige "Troon" en bijpassende voetensteun. Dank jullie wel!

woensdag 19 september 2018
Profiel afbeelding

Tamara H

| Score: 10

professioneel en bijzonder klantvriendelijk

Ik heb een hele fijne passing ervaren. Tussendoor is het klantcontact ontzettend goed en word je op de hoogte gehouden van de status. Bij aflevering een hele duidelijke (zit) instructie van de stoel. Al met al is Emtek een heel fijn bedrijf!

donderdag 13 september 2018
Profiel afbeelding

Martha Staring

| Score: 10

Super bedrijf!

Super professioneel en leuk geholpen door Mimi, door iedereen eigenlijk!
Emtek had een aangepaste stoel terug gekregen van een cliënt, deze was geschikt voor mij.
Na wat aanpassingen heb ik de stoel mee mogen nemen, GRATIS!
Zo ontzettend lief en ik ben zo gelukkig met mijn stoel, eindelijk zit ik goed en kan ik zonder pijn en moe te worden mijn hobby uitvoeren.

Nogmaals dank jullie wel!

Lieve groet,
Martha Staring

woensdag 12 september 2018
Profiel afbeelding

Edward Out

| Score: 10

Vakmanschap!

Vakmanschap volledig in lijn met de zit-adviezen van mijn therapeut!

zondag 12 augustus 2018
Profiel afbeelding

Marianne Pouwels

| Score: 10

Emtek staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en goede service, ook denkt Emtek mee bij oplossen van problemen.

topbedrijf!
groet Marianne Pouwels

maandag 25 juni 2018
Profiel afbeelding

E Smidt

| Score: 10

Zeer tevreden

Ik heb nu zo'n 10 jaar een stoel van Emtek in gebruik. Naar volle tevredenheid. Onlangs heeft de stoel een reparatie en update gehad, zodat ik weer jaren vooruit kan. Ook heb ik de communicatie, service en installatie als zeer prettig ervaren. Kortom: topklasse!

dinsdag 29 mei 2018
Profiel afbeelding

Raaghni Djasai

| Score: 10

Prettige dienstverlening

Mimi en Roderick zijn erg fijne, warme en behulpzame mensen, waarbij je je direct prettig voelt en je open staat voor hun professionele advies. Ze kijken naar wat het beste is en helpen je hierbij.
Daarnaast zijn zij erg goed in het omgaan met mensen, wat erg belangrijk is, omdat je bureaustoel op maat laten maken zorgt voor soms lichamelijk contact, maar ook het vertellen van bijvoorbeeld ziektebeelden e.d.
Bij hen voel je je niet raar/beschaamd om hier open over te spreken, waardoor je een goed product geleverd kan krijgen.
Bedankt!

dinsdag 24 april 2018
Profiel afbeelding

Danny Luitjens

| Score: 10

Professioneel , klant vriendelijk

uitstekende service & klant vriendelijk !

vrijdag 20 april 2018
Profiel afbeelding

Erik Smiers

| Score: 10

Ben erg blij met mn aangepaste stoel

Zit al jaren op een aangepaste stoel....dacht ik. Maar nu echt.
Mooi flitsend kleurtje want ook dat kan.

donderdag 05 april 2018
Profiel afbeelding

Mauricio Sagastuy

| Score: 10

Great service and super helpful chair for alleviating and diminishing (pelvic pain) sitting complaints.

The service from Emtek was just wonderful. And besides the friendly and passionate service, the knowledge they have about sitting and different sitting complaitns is impressive and super practical. If in the past I could sit for like 3 hours max. with pelvic pain, I can have now a "normal" office job where I can sit for 8 hours! This products improved my quality of life tremendously.

dinsdag 06 maart 2018
Profiel afbeelding

Sander Calis

| Score: 10

Top service!

Was op zoek naar een goede stoel voor iemand van mijn lengte (204 cm) nadat mijn oude stoel kapot was gegaan. Kon dezelfde dag terecht voor een meting! Erg vriendelijk geholpen en ze hebben een top stoel voor me gebouwd.

zondag 25 februari 2018
Profiel afbeelding

Ton Wouters

| Score: 10

Perfect op maat gemaakte stoel

Dit is de 2de stoel die gemaakt is voor mij. Ben wat zwaarder en breder in de heupen geworden. De maten zijn opgemeten en daar is de juiste stoel uitgekomen voor mij. Zitcomfort is uitstekend en de juiste tekst en uitleg is er gegeven toen de stoel op mijn werkplek werd afgeleverd. De vorige stoel is 13 jaar meegegaan dus met de 2de stoel haal ik gemakkelijk en zonder zit problemen mijn pensioen.

woensdag 20 december 2017
Profiel afbeelding

Asiye Demir

| Score: 10

Er is tijd en aandacht besteed aan mijn op maat gemaakt stoel, Mijn dank is groot!

Ik ben hartstikke blij met mijn, op maat gemaakte stoel,!
Het zit perfect en is netjes afgewerkt.
Is prettig om op deze stoel te zitten en te werken.
Complimenten hiervoor..



gr Asi

donderdag 30 november 2017
Profiel afbeelding

Sonja Schut

| Score: 10

Super geweldig bedrijf

Ik zit al 17 jaar op 2 EMTEK stoelen omdat ik 2 werkplekken heb. Laatst zijn ze allebei nagekeken en en sommige dingen zijn vervangen, maar ze zitten nog steeds voortreffelijk. Het aanmeten ging ook prefect met vriendelijke mensen en bij het afleveren idem dito, het is net een soort familie onderonsje. Ik kan en wil dit bedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen. Ga zo door met EMTEK:)

maandag 16 oktober 2017
Profiel afbeelding

Els Arends

| Score: 10

Top bedrijf, prima kwaliteit, fijne medewerkers en prima service.

Ik doe al 18 jaar bureau werk, ruim 10 jaar geleden heb ik op m'n werkplek op kantoor een stoel aangemeten gekregen door Emtek, vanwege rug en nek hernia's hield ik het op een gewone bureaustoel niet echt meer uit, meer dan tevreden ben ik na ruim 10 jaar nog steeds, slechts 1x een reparatie gehad en die werd ook snel en vakkundig verholpen.
Toen het thuis werken werd ingeluid en ik daar ook gebruik van ging maken had ik qua zitten wel een probleem, wat nu??? Maar gelukkig is het in mijn bedrijf goedgeregeld en mocht ik ook een stoel voor thuis laten aanmeten, vandaag geleverd en wederom erg blij met deze stoel en vooral het bedrijf Emtek, vriendelijke mensen geen nonsens maar gewoon je werk verstaand, dat is bij Emtek echt aan de orde. Bedankt weer beste medewerkers van Emtek voor alle goede zorgen.

zondag 01 oktober 2017
Profiel afbeelding

Theo Ballast

| Score: 10

Prima bedrijf goede service snelle afhandeling

Door een neurologische aandoening was het voor mij onmogelijk op een reguliere bureaustoel mijn werkzaamheden te verrichten Dankzij een perfect aangemeten bureaustoel ben ik inmiddels weer in staat 5 uur per dag te werken. Met veel dank aan Mimie en Roderick

woensdag 06 september 2017
Profiel afbeelding

Frans H

| Score: 10

Fijne en vakkundige samenwerking!

Ik ben vrij kritisch, maar over dit bedrijf niets dan lof!

maandag 04 september 2017
Profiel afbeelding

Wim Kroeskop

| Score: 10

Een stoel die na 13 jaar intensief gebruik, en slechts 1 reparatie, er nog zo uitziet verdient de hoofdprijs

Geweldige stoel die ik iedereen kan aanraden. Hij was behoorlijk aan de prijs, maar ik kan er mijn pensioen over 2 jaar zeker mee halen.

zaterdag 19 augustus 2017
Profiel afbeelding

Bie Vw

| Score: 10

2,5 jaar na een ongeval eindelijk comfortabel kunnen zitten, én zonder pijn

DEZE OP MAAT GEMAAKTE STOEL IS FANTASTISCH: oef, eindelijk pijnvrij én zonder ademnood zitten.

- Door een val met een hangmat heb ik ruggemergletsels (hoge gedeelte rug) en verlamming van het diafragma (de belangrijkste ademhalingspier) . Zitten op een gewone stoel lokt helse pijn en ademnood.uit. Ik dien steeds licht achteruit te leunen om voldoende lucht in te kunnen inademen. Enkel een harde steun tegen de ruggenwervel helpt me om me comfortabel te zitten.
- Eindelijk zit ik PIJNVRIJ én heb BEWEGINGSRUIMTE voor de armen, schouders én rug.
- Door de specifiek ontworpen ballon tegen de ruggenwervelzuil kan ik zelf de hardheid en BEWEGINGSRUIMTE van wervelkolom REGELEN. en de WERVELKOLOM DRAAIEN rond de verticale as van de stoel. Ik kan ACTIEF en passief ZITTEN;
- De stoel geeft ook DE MOGELIJKHEID om de DRUK over het zitvlak en lage rug te VERDELEN;
- In totaal zijn er 5 balonnen ingebouwd in de stoel, met pompjes vlot te bedienen.
- Deze stoel heeft een aparte steun voor de onderbenen, voorzien van balonnen zodat de druk kan ingesteld worden . Resultaat: een zalig ONTSPANNEN gevoel in onderbenen.

- HEERLIJK, terug het gevoel te hebben tijdens het zitten spieren te gebruiken en te kunnen stretchen. Het gevoel van ACTIEF ZITTEN, vergelijbaar met zitten op een zitbal. Als ex-sporter zeer belangrijk.
- Naast actief zitten doe ik ook dagelijks YOGA-oefeningen op deze stoel doen.: voor mij een bijzondere ervaring.
- Bij vermoeidheid kan ik de armleuningen en neksteun vlot op steunhoogte instellen..

Van harte dank. door het actief luisteren en expertise heeft de firma mijn vraag kunnen vertalen naar een stoel op maat. Fantastisch.

Bie

zondag 06 augustus 2017
Profiel afbeelding

Ilse Dooijeweerd

| Score: 10

GEWELDIG, wat een TOP familiebedrijf met hart voor de zaak en de klanten!

Ik heb sinds anderhalf jaar ernstige pijn bij het zitten, lopen en staan. Maar vooral het zitten was voor mij bijna onmogelijk geworden. Gezellige dineren, werken op de laptop, spelletjes aan tafel doen etc werd onmogelijk. Mijn verzekering liet het afweten qua vergoeding van een trippelstoel. Dus dan ga je verder kijken. Via mijn ergotherapeut kwam ik aan jullie adres. Vanaf het eerste moment werd ik hartelijk en vriendelijk geholpen. Roderick is vanuit Grootebroek helemaal naar het zuidelijkste deel van het land gereden (wat een afstand he). Super vriendelijk en behulpzaam met veel kennis van zaken is hij komen passen en meten. Men heeft ook gebruik gemaakt van gereviseerde onderdelen om zo nog voordeliger uit te komen, Ook op die onderdelen zat gewoon garantie. Het hele bedrijf heeft meegedacht om een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Binnen 4 weken was hij klaar en geleverd. Hij ondersteund goed en is helemaal op mijn klachten en wensen afgestemd. Wat ben ik blij!Ik zit als een prinses op mijn mooie troon. Aan het hele team: Dank jullie wel!!!

dinsdag 18 juli 2017
Profiel afbeelding

Gitta Pattiapon

| Score: 10

Fantastische service, enorm klantgericht, professioneel, en veel kennis in huis,

Ik ben erg blij met alle adviezen, maar vooral met mijn nieuwe stoel, waardoor ik eindelijk geen rugklachten meer ervaar.

woensdag 28 juni 2017
Profiel afbeelding

Ano Niem

| Score: 10

fantastische hulp en geweldig product

De ergotherapeute was op zoek gegaan naar een goede stoel voor mijn overgewicht. Vanwege een volkomen ontbreken aan financiele middelen zocht ze naar noodoplossingen. Tot ze bij EMTEK kwam. Na overleg steldde EMTEK een uitstekende stoel ter beschikking die volledig op mijn maat, gewicht en mogelijkheden is afgesteld. ER was zelfs een naamplaatje op de stoel bevestigd met mijn naam!
Hij is vanmiddag afgeleverd door Roderick (met I-C-K) Lodewijks (met lange IJ - K - S) en ik ben er ontzettend blij mee! EMTEK doet blijkbaar ook dit soort sociale projectjes en heeft me de stoel volkomen kostenloos aangeboden.

Er bestaan nog goede mensen in NL! Heel heel bijzonder! Dank Roderick - You Rock!
Nogmaals onwijs bedankt!
(anoniem voor de lezers, Roderick weet wie ik ben!)

maandag 08 mei 2017
Profiel afbeelding

Eef Van de worp

| Score: 8.0

Veel kennis en een goed oog voor goede hulp

Na lang zoeken (leveranciers van zorgverzekeraars) bij EMTEK uitgekomen. Het telefoongesprek zei al genoeg. Via de telefoon kon diegene me precies vertellen waar ik last van heb en wat er aan de hand is. Dit liet al meteen zien dat er veel kennis is! Redelijk snel een afspraak kunnen maken en de 'proef'stoel was al een verademing. De hulp is professioneel en aardig.
Helaas heeft het wel even geduurd voordat de stoel klaar is, maar het zit gelijk heerlijk. Zitten heb ik nooit fijn gevonden en kon nooit stil zitten. In deze stoel kan ik het zeker 1uur volhouden, zonder te moeten verzitten. Echt een aanrader.

maandag 01 mei 2017
Profiel afbeelding

Richard Buitelaar

| Score: 10

Er wordt goed naar de klant geluisterd

Door een slecht herstellende hernia kon ik niet meer microscopisch onderzoek verrichten,
dankzij de aangepaste stoel kan het weer.

dinsdag 14 maart 2017
Profiel afbeelding

D. Dekkers

| Score: 10

Een service gericht bedrijf, met persoonlijke aandacht.

EMTEK Ergonomics heeft 8 jaar geleden voor mij een op maat gemaakte bureaustoel afgeleverd. Hierdoor kon ik mijn werk doen met nagenoeg geen lichamelijke klachten.
Terwijl ik hiervoor van verschillende andere bedrijven een bureaustoel geleverd heb gekregen, waarbij ik last bleef houden van lichamelijke klachten.
Daarom nu ook alles op alles gezet om opnieuw een nieuwe bureaustoel van EMTEK Ergonomics geleverd te krijgen. Ook omdat de nazorg door hen goed geregeld is.
Hun adviseur neemt de tijd om met zorg advies te geven. Hierbij wordt gekeken wat de betreffende persoon nodig heeft en wordt alles zorgvuldig opgemeten.
Het resultaat is (weer) een uitstekend maatproduct.

dinsdag 28 februari 2017
Profiel afbeelding

Sandra Zelisse

| Score: 10

Prima service, prettige benadering

Mijn stoel is vandaag weer bijgesteld door Roderick, super service. Dankjewel!

maandag 09 januari 2017
Profiel afbeelding

Ron Lam

| Score: 10

Uitermate klantvriendelijk en verstand van zaken.

Ik ben meer als tevreden omtrent het gehele proces van opmeten tot bestellen en niet te vergeten de uitleg bij de levering van de stoel. Deze leverancier doet er alles aan om er voor te zorgen dat je ondanks je handicap toch op een comfortabele manier kan zitten.

vrijdag 16 december 2016
Profiel afbeelding

Tilly Smidt

| Score: 10

ze luisteren naar de klant en zoeken met de klant naar de beste zitoplossing

ze luisteren naar de klant en zoeken samen met de klant naar de beste zitoplossing

donderdag 24 november 2016
Profiel afbeelding

Pam Wennekes

| Score: 10

uitstekende service, veel kennis van zaken

Ik zou Emtek aan iedereen die overweegt om een nieuwe stoel te kopen aanbevelen.

dinsdag 15 november 2016
Profiel afbeelding

Esther Burgers

| Score: 10

Topbedrijf met goede service, vriendelijk en behulpzaam

M'n eerste stoel 10 jaar meegegaan! Vandaag m'n "tweede" stoel afgeleverd...keurig opnieuw gestoffeerd en opgeknapt. Bij aflevering gelijk gekeken naar werkhouding, hoogte van bureau, afstand gezicht/beeldscherm. Wordt echt met je meegedacht.

vrijdag 28 oktober 2016
Profiel afbeelding

Eric Schraven

| Score: 10

Top service en oplossingen op maat

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de stoelen en ook van de zeer goede service.
Snelle reacties als je iets vraagt.
Top bedrijf die echt meedenkt met de klant.

woensdag 19 oktober 2016
Profiel afbeelding

Marijke Post

| Score: 10

Heel deskundig en prima stoelen

Ik heb al heel wat jaren een stoel van Emtek. Een paar maanden geleden heb ik mijn derde stoel in gebruik mogen nemen. En zoals gebruikelijk weer prima verzorgd en de stoel zit weer fantastisch.

maandag 10 oktober 2016
Profiel afbeelding

Andrea Landwijk

| Score: 10

Goede stoel en goede service

Ik heb zojuist mijn stoel weer terug gekregen, want hij piepte en kraakte een beetje. Maar dat mag ook wel na 9 jaar! Er werd zoals altijd weer snel gereageerd en gehandeld. Het gepiep is weg en de stoel zit nog steeds heerlijk. Bedankt!

dinsdag 14 juni 2016
Profiel afbeelding

J. Bal

| Score: 10

Professioneel bedrijf die de beste oplossing voor de klant zoekt en waarmaakt.

Professioneel bedrijf in communicatie, klantvriendelijkheid en kennis om samen met de klant tot de beste oplossing te komen bij lichamelijke klachten. Fijne samenwerking met de medewerkers.

dinsdag 17 mei 2016
Profiel afbeelding

Hank Van empel

| Score: 10

Ik ben weer supertevreden

Mijn stoel was al een aantal jaren oud en is weer helemaal gerefurbished door Emtek. Goede dienstverlening, aardige monteur (Roderick) en een prima product.

donderdag 12 mei 2016
Profiel afbeelding

Piet Beemster

| Score: 10

prima stoel! Een uitkomst destijds bij het reintegreren na mijn nektrauma (whiplash) nu ruim 10 jaar geleden.

Service is prima. Roderick is zeer klantgericht, vriendelijk, flexibel en enthousiast. Prima inlevingsvermogen en goed op de hoogte van technische ins en outs.

dinsdag 26 april 2016
Profiel afbeelding

Hannelore Vens

| Score: 8.0

Schitterende oplossing voor al mijn problemen

Zitten is terug een plezier. Benen goed ondersteund. Geen krampen meer in stompen. Ondersteuning van armen is nieuw voor mij en wordt ook zeer aangenaam ervaren. Totaal geen rugpijn. Zelfs niet de eerste dagen toen ik nog moest wennen aan de stoel. Rechtstaan en gaan zitten gebeurt nu eindelijk op een veilige manier door de electronische rem.
Enige minpunt: de bekleding trekt stof en vuil aan en blijft er in hangen.

woensdag 30 maart 2016
Profiel afbeelding

Debbie Van zwol-suiker

| Score: 10

Ik ben fantastisch geholpen

Toen ik jullie proefstoel voor een paar weken mocht gebruiken, merkte ik al gauw dat ik de paar uurtjes per dag iets meer ontspannen kon zitten. Mijn permanente stoel zit dan ook perfect. En met mijn eigen naam erop en in die mooie blauwe kleur voel ik mij de koningin. Ik dank jullie allemaal voor het opmeten en maken van de juiste stoel voor mij. CHAPEAU!!

Met vriendelijke groet, Debbie van Zwol

maandag 14 maart 2016
Profiel afbeelding

Annelies Windhoud

| Score: 10

Professioneel bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bureaustoel is aangemeten, rekening houdend met mijn problemen. Er werd echt de tijd genomen en alles op mijn wensen afgestemd. Daarna was het wachten op goedkeuring van het UWV. Emtek belde me regelmatig om te vragen of ik al wat wist. En als ik contact met hun had opgenomen om te zeggen dat het nog wat langer ging duren, dan waren ze echt heel vriendelijk aan de telefoon en stelde voor om ook contact op te nemen met het uwv. Heel vriendelijk en behulpzaam. De stoel zit heerlijk en is erg mooi, ben er echt heel blij mee.

zondag 28 februari 2016
Profiel afbeelding

Kim Heijligers-van gils

| Score: 10

De service die Emtek levert is perfect!

De service die Emtek levert is perfect.

vrijdag 26 februari 2016
Profiel afbeelding

Renée Bel

| Score: 10

Heel goed geholpen!

Op de dag van bestelling had ik de stoel binnen. Ik werd goed geholpen. Kreeg duidelijke en prettige uitleg. Daarnaast kreeg ik handige tips en weet ik nu wat écht belangrijk is aan een goede stoel én bureau.

donderdag 18 februari 2016
Profiel afbeelding

Frenk Hurkmans

| Score: 10

professioneel en zeer klantvriendelijk

het aanmeten van de stoel ging heel professioneel. tijd speelde daarbij ook geen rol. alles werd op de puntjes uitgemeten.. de stoel is nu geleverd en boven verwachting. ik kan iedereen EMTEK ergonomics aanraden.

woensdag 10 februari 2016
Profiel afbeelding

Els Arends

| Score: 10

Zeer professioneel en vriendelijk personeel

Het is al lang geleden dat ik een stoel kreeg aangemeten op mijn werkplek bij ING, maar ik zit er nog steeds heerlijk in en zou niet anders willen. Het heeft mij erg geholpen met de rug problemen waar ik toen last van had.
Het aanmeten van de stoel gaat erg professioneel en het personeel is zeer vriendelijk. Ik zou een ieder die lichamelijke problemen heeft een stoel van Emtek aanraden. Bedankt voor jullie hulp en veel succes voor de toekomst.

maandag 01 februari 2016
Profiel afbeelding

Mmg Van den bogaard

| Score: 10

zeer klantvriendelijk

Altijd op zoek naar een oplossing voor de klant

donderdag 28 januari 2016
Profiel afbeelding

Han Lucassen

| Score: 8.0

Prima service

Vriendelijke snelle en professionele service.

donderdag 28 januari 2016
Profiel afbeelding

T.c. Wisman

| Score: 10

Goed, vakkundig en zeer vriendelijk

Fijn en snelle service met een goede en juiste meting.

maandag 18 januari 2016
Profiel afbeelding

O.a. Li-crawfurd

| Score: 8.0

Een klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Een plus voor de service, die ik al een aantal jaren heb mogen ervaren bij het onderhoud van mijn stoel-op-maat. Fijn dat ik van te voren een seintje krijg wanneer het weer zover is. De servicemonteur is altijd stipt op tijd en zeer klantvriendelijk.

woensdag 06 januari 2016
Profiel afbeelding

Ben Geurts

| Score: 10

Prima service

Het spoedverzoek tot reparatie van afgebroken bout van artrodese techniek werd snel (2 dagen) en accuraat door Mark uitgevoerd. Lof.

dinsdag 22 december 2015
Profiel afbeelding

Cor Van der sanden

| Score: 10

Geen woorden maar daden en dat voor een bedrijf uit Grootebroek, dus niet bepaald 010 gebied.

In 2000 en 2001 heb ik het twijfelachtige eer gehad om diverse stoelen (7) van een grote stoelenleverancier uit te mogen proberen. Deze leverancier kwam uiteindelijk tot de conclusie dat ze geen passende stoel hadden.

Ik werd doorverwezen naar een extern bedrijf Emtek. Dit bedrijf heeft in augustus 2001 een op maat gemaakte stoel geleverd.
In 2008 heeft Emtek een aantal kleinere reparaties verricht.
In augustus 2015, dus veertien jaar na levering van de eerste stoel was deze op.

Vandaag heb ik na twee pas sessies op het bedrijf de nieuwe stoel geleverd gekregen.
Ik moet zeggen dat Emtek voor zover ik het nu kan beoordelen nog steeds een perfect product maakt.
Ze leveren geen stoel maar een zitoplossing. In een woord: topbedrijf.

maandag 23 november 2015
Profiel afbeelding

Jantina Tilman

| Score: 10

Super service en ze leveren topkwaliteit, daardoor wordt het werken een stuk aangenamer.

Mijn aangemeten stoel is echt super. Zeer professioneel aangemeten. Door dat ze weten wat ze doen, leveren ze de perfecte stoel die bij jou past. Ook op het moment dat ze de stoel (en toebehoren) komen afleveren, passen ze ook je hele werkplek aan, dus de stand van het bureau en beeldscherm etc. Ze leveren dus niet alleen je perfect op maat gemaakte stoel, maar een complete werkplek. Tevens is het erg goed dat je ook een overzicht krijgt waar alle maten en standen van de stoel op staan.

donderdag 12 november 2015
Profiel afbeelding

Piet De vlugt

| Score: 10

Prima service, prima bedrijf!

Ik maak nu al weer jaren gebruik van een speciaal voor mij aangepaste stoel. Mede door de jaarlijkse controle (onderhoud + instellingencheck) nog steeds zeer naar tevredenheid.

donderdag 12 november 2015
Profiel afbeelding

Liesbeth Siebenga

| Score: 10

Keurig

Stoel prima terug.
Zelfs alle pluisjes waren weg.
Vriendelijke monteur.

woensdag 21 oktober 2015
Profiel afbeelding

Cee Visser

| Score: 10

Fantastisch, professioneel, vakmanschap, gedegen, maatwerk, mensgericht en heel fijn in de omgang!

Emtek heeft duidelijk de kennis en ervaring in huis hoe om te gaan met zitbehoeftes.
Ik kan niet anders zeggen dan een dikke, dikke 10!!!!!

vrijdag 02 oktober 2015
Profiel afbeelding

R Hink

| Score: 10

Goede vriendelijke en vakkundige service

Duidelijk een bedrijf met mensen die hen vak verstaan. Goede service en word tijd genomen om alles goed te verzorgen.

woensdag 23 september 2015
Profiel afbeelding

Rebecca Joris

| Score: 10

Kwaliteit en service

Ik sukkel al jaren met mijn rug en kwam Emtek tegen via mijn werk op een beurs. Dankzij de beurskorting wist ik mijn werkgever te overtuigen mij een ergonomische Emtek-bureaustoel te kopen. De stoel voorziet in alles waarvan mijn kinesisten en osteopaten me op wezen dat ik op moest letten, en hielp dus ook de pijn onder controle te houden. Nu, enkele jaren later, moet ik noodgedwongen van job veranderen, wat me in de eerste plaats deed schrikken omdat ik de bureaustoel dan moest missen. Na contact te hebben opgenomen met Emtek hebben ze me uit de brand kunnen helpen. Het zijn duidelijk mensen met een missie: ervoor zorgen dat je zo ergonomisch mogelijk kan werken, ongeacht fysieke klachten of lichaamsbouw. Een goede dienstverlening en kwalitatieve producten komen ver voor geldgewin bij dit bedrijf. Ik kan ze alleen maar bedanken!

woensdag 23 september 2015
Profiel afbeelding

Petra De groot

| Score: 10

Goede, snelle en vriendelijke service

Ik heb mijn stoel via EMTEK al 2.5 jaar en hij zit nog steeds super. De service is vanaf het begin al super en iedereen is even vriendelijk en correct.
Als ik ooit iemand moet adviseren m.b.t. een aangepaste stoel, wordt de firma EMTEK genoemd.

Super, ga zo door.

maandag 14 september 2015
Profiel afbeelding

Miep De bluts

| Score: 10

geweldig!

Geweldige service en, nog belangrijker, een geweldige stoel. Ik kan eindelijk lang achtereen blijven zitten zonder klachten. Super!

maandag 07 september 2015
Profiel afbeelding

Margy Heijligers

| Score: 10

Mark was en op tijd en werkte keurig netjes !

Zowel de dames en heren die de afspraken maken en de degene die langs kwam: zeer correct !

donderdag 13 augustus 2015
Profiel afbeelding

Annabel De boer-reedijk

| Score: 10

Super service en al 2 jaar tevreden over communicatie en onderhoud

Vandaag weer onderhoudservice gehad aan mijn stoel.
Vriendelijke man die de stoel weer helemaal nagekeken heeft en de afspraak is keurig van te voren bevestigd.

dinsdag 04 augustus 2015
Profiel afbeelding

Johan Van der zanden

| Score: 8.0

Professioneel, snel en vriendelijk

Prima persoonlijke begeleiding
Flexibel
Klantgericht en vriendelijk
Deskundig

maandag 13 juli 2015
Profiel afbeelding

Hans Burck

| Score: 10

Nagenoeg perfect op alle vlakken

Mijn stoel is vrijwel perfect op alle vlakken:
- de voorlichting en informatievoorziening;
- de professionele en klantvriendelijke maatneming;
- het vlotte productieproces;
- de adequate en complete levering en gebruiksinstructie;
- het product: een nagenoeg perfecte stoel.
Hartelijk dank.

donderdag 09 juli 2015
Profiel afbeelding

Janien Slendebroek

| Score: 8.0

Waardevol advies en fijne ingestelde stoel precies op maat!

erg fijne stoel, secure screening en metingen.
Altijd bereikbaar voor vragen en juiste opvolging daarvan.

Prima stoel op maat!

dinsdag 07 juli 2015
Profiel afbeelding

Joke Van beveren-bernard

| Score: 8.0

Emtek levert goede service en adviezen

Inmiddels zit ik een jaar op de compleet aangemeten stoel. Gisteren is er voor het eerst een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Dat ging voorkomend, kordaat en snel. Mijn complimenten. Ik merk dat dit ook nodig is, want ik zit weer stukken beter.

maandag 06 juli 2015
Profiel afbeelding

Grace Mollet

| Score: 10

Een blijde bezitster van een Emtek-stoel, waardoor ik weer veel dingen kan doen en dit allemaal kostenloos!!!

Na perfecte instellingen van de stoel, kan ik weer o.a. mijn hobby uitoefenen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het gratis aanbod Emtek. Na 5 jaar eindelijk weer "normaal" te kunnen zitten geeft n mens weer moed om door te kunnen gaan. De vriendelijke benadering en het geduld voor het persoonlijk afstellen van de stoel, staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

donderdag 25 juni 2015
Profiel afbeelding

Mark Debets

| Score: 8.0

Deskundig en plezierig

De stoel is deskundig ingesteld. Goede manier van meten en goede instructie voor de toekomst. Daarnaast hebben we ook erg gelachen. En dat is ook belangrijk.

donderdag 25 juni 2015
Profiel afbeelding

Roel Berends

| Score: 10

Ik zit lekker!

Vandaag heb ik een stoel ingesteld gekregen. De stoel zit als gegoten en de persoon die me heeft ingemeten heeft dit met passie gedaan. Bedankt Emtek!

donderdag 25 juni 2015
Profiel afbeelding

Roel Berends

| Score: 10

Ik zit lekker!

Vandaag heb ik een stoel ingesteld gekregen. De stoel zit als gegoten en de persoon die me heeft ingemeten heeft dit met passie gedaan. Bedankt Emtek!

donderdag 25 juni 2015
Profiel afbeelding

Roel Berends

| Score: 10

Ik zit lekker!

Vandaag heb ik een stoel ingesteld gekregen. De stoel zit als gegoten en de persoon die me heeft ingemeten heeft dit met passie gedaan. Bedankt Emtek!

donderdag 25 juni 2015
Profiel afbeelding

Roel Berends

| Score: 10

Ik zit lekker!

Vandaag heb ik een stoel ingesteld gekregen. De stoel zit als gegoten en de persoon die me heeft ingemeten heeft dit met passie gedaan. Bedankt Emtek!

dinsdag 16 juni 2015
Profiel afbeelding

Eva Weeteling

| Score: 10

Goede service, fijne stoel.

Duidelijke, heldere uitleg. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt om de stoel goed af te stellen ook tijdens het afgeleveren.
De stoel zit super.

maandag 08 juni 2015
Profiel afbeelding

Paulien Bos

| Score: 10

Goede, persoonlijke service en een geweldige stoel

Na 3 jaar nog steeds erg tevreden met mijn stoel en met de service van Emtek.
Goed zitten maakt een enorm verschil, en dat gaat met deze stoel erg goed.
De service is snel, persoonlijk en altijd erg vriendelijk.

maandag 08 juni 2015
Profiel afbeelding

Yvonne Linssen

| Score: 10

Goede, vriendelijke en correcte service

Zowel telefonisch als persoonlijk contact is prima!

Stoel bevalt nog steeds zeer goed en voldoet helemaal aan wensen.

donderdag 28 mei 2015
Profiel afbeelding

Marcel Van helden

| Score: 10

Top bedrijf welke het woord SERVICE nog met hoofdletters schrijft.

Vanaf het eerste gesprek, tot aankoop, levering, aftersales en jaarlijks onderhoud, ben ik zeer tevreden over EMTEK Ergonomics BV.
Ik had voor aankoop van mijn stoel op maat bij EMTEK, al diverse andere bureau stoelen geprobeerd.
Ik heb een probleem met mijn ruggenwervel, en kom op alle andere stoelen niet langer dan 1 uur achter elkaar zitten, zonder pijn in mijn rug te krijgen.
Nu ik een op maat gemaakte stoel heb van EMTEK, is dit probleem helemaal opgelost.
Ik vind het nog steeds de beste investering van mijn kantoor, en kan het iedereen aanbevelen.

SAMAR Trading BV
Marcel van Helden

donderdag 28 mei 2015
Profiel afbeelding

Manon C

| Score: 10

Persoonlijk, Vakmanschap & Service

Een wereld van verschil!
Dankzij deze op maat gemaakte stoel ben ik in staat om vol energie mijn werk te doen!
Dank voor de persoonlijke service. Ik kan iedereen EMTEK van harte aanbevelen.

woensdag 27 mei 2015
Profiel afbeelding

Karin Roossink

| Score: 10

Levert uitstekende stoelen, zeer servicegericht bedrijf.

Ik ben al jaren tevreden over de kwaliteit van de geleverde stoelen, de service en de persoonlijke klantvriendelijke afhandeling.

vrijdag 01 mei 2015
Profiel afbeelding

Elke Van gompel

| Score: 10

Schitterende service én stoel op maat

Enkele jaren geleden zocht ik een werkstoel op maat die bedoeld was voor een dwergje van 1.28m, maar die moest dienen voor tafels van meer dan 1m hoog. Geen evidentie dus. In België was niets te vinden, maar gelukkig kende Ergoconcept, een bedrijf in België, wel EMTEK, een Nederlands bedrijf die mij wel kon helpen. Dus wij naar midden Nederland (meer dan 3u rijden) voor de passing. Het was de lange trip echter meer dan waard, want de stoel én service (ook na verkoop!!!) die ik kreeg, was/is super. Mijn werkstoel op maat zit (nog steeds) als gegoten (in mijn geval nog maar zelden meegemaakt). EMTEK is echt een aanrader! De mensen zijn ontzettend vriendelijk (ook na 4 jaar herkennen ze me nog en slaan ze nog spontaan een babbeltje) en hulpvaardig en de service is super. Ze blijven echt zoeken tot ze de ideale oplossing voor jou hebben gevonden.

woensdag 22 april 2015
Profiel afbeelding

Stijn Reniers

| Score: 10

Geweldig bedrijf, gepassioneerde werknemers en de beste producten verkrijgbaar in de huidige markt!

Ik zit inmiddels een jaar op mijn EMTEK bureaustoel en dankzij deze stoel zijn alle rug en nek klachten compleet verholpen! Bedankt EMTEK voor jullie advies en service!

emtek.nl

Over dit bedrijf:

Wij maken bureaustoelen op maat sinds 1996. Hiervoor komen we gratis en vrijblijvend passen op de eigen werkplek. Aandacht kenmerkt onze werkwijze: We hebben oog voor details en zijn geïnteresseerd in de mens.

Contactgegevens:

    Adres: Wijzend 62
    Postcode: 1613 KP
    Telefoon: +31(0)228-520803
    Website: emtek.nl
    Email: roderick@emtek.nl