Allekabels

Allekabels

114 onafhankelijke reviews 10 / 10
Goede online reputatie

FBP trust info

  • 114 onafhankelijke reviews
  • Aangesloten bij het Feedbackplatform
  • Geldig SSL certificaat
  • Bezoek allekabels.nl


Plaats de review en verifieer met:

Facebook

89%
11%
1%
0%
0%



Yanthe Otto
Yanthe Otto 10/10
1 review(s) geschreven

20 nov 2018

Super service

Fijn contact en snelle service


Eva Haagsma
Eva Haagsma 10/10
1 review(s) geschreven

27 okt 2018

perfect

Snelle ontvangst en goede kwaliteit


Ernst Kamstra
Ernst Kamstra 6/10
1 review(s) geschreven

04 okt 2018

reactie op order (deel naar nalevering) duurde 4 dagen, beetje lang

De bestelling had een nalevering, wat ik al wist, alleen hadden ze er 4 dagen voor nodig om de zending te scheidden en mij ervan op de hoogte te stellen.


Arjan Klop
Arjan Klop 8/10
1 review(s) geschreven

22 mei 2018

Tesnelle service ;)

Makkelijk en overzichtelijke website. Paar puntjes van opbouwende kritiek: dat bijv. bij de verlengsnoeren in de omschrijving niet de kabellengte aangegeven staat. Daardoor moet je echt zoeken(ieder product aanklikken) om het juiste snoer te vinden. Het lukt wel, maar is niet handig.
Ook bestelde ik op vrijdag, en koos voor verzenden. Daarbij staat dat volgende dag (ook zaterdag) bezorgt wordt. Ons bedrijf is op zaterdag gesloten. Maar aangezien ik hele bestelling klaar had staan, toch bestelling geplaatst. Dus stonden ze voor niks voor onze deur. Optie toevoegen om zelf afleverdatum te kiezen / opmerking bij bestelling te plaatsten zou dit "probleem" tacklen.


Herman Kuik
Herman Kuik 10/10
1 review(s) geschreven

07 mei 2018

super service

goede spullen giede service


Patrick Jacobs
Patrick Jacobs 10/10
1 review(s) geschreven

11 apr 2018

gewoon snel en goed

heb zo'n 20 verschillende kabels besteld om een vergaderkamer te voorzien van grote schermen pc's en netwerk aansluitingen. binnen een uur het tracking nummer en de volgende dag in huis.


Monique De bruin
Monique De bruin 10/10
1 review(s) geschreven

14 mrt 2018

Heel tevreden

De website is duidelijk, het was makkelijk een bestelling te plaatsen, de levering was snel en correct en dat tegen een goede kwaliteit/ prijsverhouding. Wat wil een klant nog meer!


David De vlieger
David De vlieger 8/10
1 review(s) geschreven

01 mrt 2018

Zeer compleet aanbod

Zeer compleet aanbod aan artikelen en snelle levering.


Kim Gielen
Kim Gielen 10/10
1 review(s) geschreven

26 feb 2018

Snel en correct de juiste kabels in huis

Zeer ruime keuze aan kabels en koppelstukken. Gemakkelijk besteld, vlot geleverd.
Uitstekende service.


Ad Broekhuizen
Ad Broekhuizen 10/10
1 review(s) geschreven

06 feb 2018

uitstekende service

Artikel werd bijzonder snel (lees de volgende dag) al geleverd.
Was conform de beschrijving en mijn verwachting
Ook de after service (ik had wat vragen over de correcte installatie) was snel en correct!


M. Hoek
M. Hoek 10/10
1 review(s) geschreven

23 jan 2018

Snelle levering en goede service!

Tot op heden altijd een snelle levering gehad en producten zijn naar wens.


Enrico Schouten
Enrico Schouten 10/10
1 review(s) geschreven

13 nov 2017

prima snelle levering

goed bedrijf, service Top en een snelle levering


P Vercaeren
P Vercaeren 10/10
1 review(s) geschreven

24 okt 2017

Zeer vlotte en correcte communicatie en levering

Zeer vlotte en correcte communicatie en levering


Dennis Dopo
Dennis Dopo 10/10
1 review(s) geschreven

01 aug 2017

snelle reactie en handeling

.


Suzanne V
Suzanne V 10/10
1 review(s) geschreven

04 jul 2017

Super snelle en makkelijke service!

Mijn pakket was super snel verzonden, een paar uur nadat ik het besteld had al! Ook krijg je nette mails die je precies op de hoogte houden van wat er gebeurt. Goede service dus!


Angelo Verbeke
Angelo Verbeke 10/10
1 review(s) geschreven

27 dec 2016

top

mooi en netjes verpakt thuis gekregen.correct product.
aanrader.


Niels Zegers
Niels Zegers 10/10
1 review(s) geschreven

27 dec 2016

Fantastiche klantvriendelijkheid

Laat in de avond heb ik een bestelling geplaatst, welke ik de volgende dag echt nodig had.
Na het bestellen kwam ik erachter dat ik een product had geselecteerd waarvan de levertijd 2 tot 3 dagen was. Daarop direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Allekabels.nl

De bestelling is direct aangepast en het prijsverschil nam Allekabels.nl voor zijn rekening ! Nu ben ik hier uiteraard zeer tevreden mee, maar de positieve manier waarop ik te woord ben gestaan en het meedenken van de klantenservice medewerker had ik alle producten netjes de volgende dag in handen !

KORTOM: TOP SERVICE !!


Danny Vandormael
Danny Vandormael 10/10
1 review(s) geschreven

26 dec 2016

Perfecte service na verkoop !

Ik had een bestelling geplaats maar na levering bleek er een defect te zijn.
Even een email gestuurd en dezelfde dag kreeg ik reeds een email terug en de volgende dag ontving ik reeds opnieuw mijn bestelling. Dit keer alles OK.
Geweldige service! Geen geode met papieren invullen, wachten op antwoord en dergelijke. Gewoonweg een snelle en correcte oplossing voor mijn probleem.


Anneke Thomasse
Anneke Thomasse 10/10
1 review(s) geschreven

26 dec 2016

Perfecte service en snelle levering

Zeer goede service, ook nadat een levering van kabels bij ons niet werkten, werd er al snel weer nieuwe kabels geleverd. Een echte aanrader!


Max Van der kloot
Max Van der kloot 10/10
1 review(s) geschreven

22 dec 2016

Goed en snel advies!

Als leek op gebied van electro geholpen aan het juiste onderdeel. Super snelle reactie en zelfs s'avonds laat. Zeer snelle levering.


Martien Steen
Martien Steen 10/10
1 review(s) geschreven

22 dec 2016

Service is werelds

Goede webshop met een reactiesnelheid alsof je het personeel in de winkel aanspreekt


J.p. De vos
J.p. De vos 10/10
1 review(s) geschreven

17 dec 2016

Prima service

Omdat het product wat was geleverd niet overeen kwam met het getoonde item op de site, deze als korting gekregen op de volgende bestelling. De communicatie hierover verliep eveneens prima.


Jos Engels
Jos Engels 10/10
1 review(s) geschreven

14 dec 2016

Supersnelle levering en correcte klachtafhandeling door klantvriendelijjke medewerkers

Vrijdag producten besteld, zaterdag geleverd; zondag contact over een deels foutieve levering; maandag kosteloos nieuw product verzonden en dinsdag bij mij thuis bezorgd. Supersnel, ook in het (december)weekend. Vrijwel perfecte bestel- en klachtafwikkeling.


Michiel Giesen
Michiel Giesen 10/10
1 review(s) geschreven

14 dec 2016

Aanrader!

Fijne winkel, annuleren is geen probleem en geen gedoe. Klantenservice is uitstekend! ze reageren snel en vriendelijk.


Karel Hagemans
Karel Hagemans 10/10
1 review(s) geschreven

14 dec 2016

Snelle service

De levering van de kabels was snel en mijn vraag werd binnen een kwartier deskundig beantwoord.


Leo Van schaijk
Leo Van schaijk 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Een perfecte levering , optijd

ben prima behandelt zelfs op vragen .
gr leo


Mariska Lam
Mariska Lam 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Top service, snel reactie.

Ik had de fout gemaakt een verkeerde lader te bestellen. Het wattage klopte niet maar ik kreeg van allekabels.nl gewoon een tegemoetkoming om alsnog de juiste te bestellen. Super service!! Blij mee. Ik bestel meteen alle andere onderdelen die ik nog nodig had bij allekabels.nl, vanwege de klantvriendelijkheid en snelle service.


Jack Kok
Jack Kok 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Zeer snelle en goede service.

Na de bestelling op zaterdag nog emailcontact kunnen hebben over het product. Klasse. Maandagochtend al in huis.
Jack Kok


Roel Bergsma
Roel Bergsma 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Supersnel en goed!

Ik had voor een event in het buitenland op de valreep (letterlijk op de valreep) nog wat kabels en accessoires nodig. Allekabels wist ze direkt te leveren. Top!


Steven Boxelaar
Steven Boxelaar 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Erg goed en snel geholpen.

Eerste bestelling was er vlot. Helaas ging mijn powerbank stuk na een half jaar. 1 belletje en kreeg kosteloos een nieuwe en de oude hoefde niet teruggestuurd te worden.


Willy Van cotthem
Willy Van cotthem 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Zeer vlotte service

Bij aankomst van mijn bestelling was deze niet kompleet
Na contact via email zeer vlotte afhandeling van het probleem.

Dank u, en doe zo verder.


Frank Klein
Frank Klein 10/10
1 review(s) geschreven

12 dec 2016

Geweldig snelle service

Zoals het bij elektronica wel eens kan voorkomen, had ik een defect apparaat ontvangen. Ik heb dit defect op zondagmiddag per email gemeld, nog geen uur later werd ik op diezelfde zondagmiddag beantwoord en ontving ik maandagochtend mijn vervangende apparaat. Geweldige service!


Kees
Kees 10/10
1 review(s) geschreven

08 dec 2016

Prima bedrijf.

Ruime sortering en schappelijke prijzen. Reeds meerdere keren producten bij dit bedrijf gekocht. De levering hiervan verliep vlekkeloos. Kortom: een prima bedrijf.


Gert Saunders
Gert Saunders 10/10
1 review(s) geschreven

03 dec 2016

Goede site die hun beloftes waar maakt

Op advies van een medewerker van de klantenservice een powerbank besteld. Deze dezelfde dag nog besteld (zondag) en maandag al geleverd! Top service! Goed product!


Erwin Noyb
Erwin Noyb 10/10
1 review(s) geschreven

28 okt 2016

Goeie service

een reeks aan kabels, opladers en lampen besteld. Alles was goed maar de E27 LED lampen hadden geen afstandbediening. Omdat dit niet duidelijk in de product omschrijving stond hebben ze de afstandbediening alsnog nagestuurd en niet in rekening gebracht. Hartstikke goeie service!


Henk Out
Henk Out 10/10
1 review(s) geschreven

22 okt 2016

direct antwoord op mijn vraag en heel goede service

De hoofdtelefoon uitgang van mijn laptop is stuk dat is een dure reparatie via de vraagbaak van Allekabels kreeg ik als alternatief een USB uitgang aangeboden voor een leuke prijs. Het werkt weer perfect.


Jelke Algra
Jelke Algra 10/10
1 review(s) geschreven

21 okt 2016

snel en uitstekende service

super


G Db
G Db 10/10
1 review(s) geschreven

14 okt 2016

deze winkel doet zijn naam eer aan

Zeer goede terugkoppeling nadat ik een vraag had over het bestaan van een kabeltje. Ik had mijn kabeltjes besteld iets na 10 uur 's-avonds , en de volgende dag lag het pakketje al op mijn deurmat.
Bedankt voor de service !


Matthijs Beishuizen
Matthijs Beishuizen 10/10
1 review(s) geschreven

11 okt 2016

Service helemaal top

Zeer klantvriendelijk en juiste adviezen


J S
J S 10/10
1 review(s) geschreven

11 okt 2016

prima service

snelle bezorging
adequate afhandeling van probleem


John Clipper
John Clipper 10/10
1 review(s) geschreven

07 okt 2016

Outstanding service

Answer questions as soon as possible with an explanation


Gian Witlox
Gian Witlox 10/10
1 review(s) geschreven

06 okt 2016

ERG goede klantenservice

de klantenservice reageert erg snel en is zeer behulpzaam.


Barbara Touburg
Barbara Touburg 8/10
1 review(s) geschreven

06 okt 2016

Prima

Overzichtelijke webwinkel. Efficiënte afhandeling van de bestelling.


Martin Reijnaerts
Martin Reijnaerts 10/10
1 review(s) geschreven

06 okt 2016

Perfect

Overzichtelijke webwinkel
Bestelproces transparant en snelle en goede levering.

Klantvriendelijkheid top.
Deze ochtend gebeld inzake het gegeven dat een bestelde kabel mogelijk een breuk bevatte (deed opladen en onderbrak weer)
Onwijs kundige en vriendelijke persoon aan de lijn gekregen.

Heb alleen maar lof te melden.
Reuze enthousiast over


Met vriendelijke groet
Msc Martin Reijnaerts


Paul M
Paul M 10/10
1 review(s) geschreven

05 okt 2016

Prima service en snelle levering !

Eén van de onderdelen van de bestelling was niet op voorraad, desondanks toch de volgende dag de overige producten geleverd gekregen. Prima!


Juf nes Vanessa bräutigam
Juf nes Vanessa bräutigam 10/10
1 review(s) geschreven

04 okt 2016

Superservice!

Op zaterdag besteld, op maandagmorgen in huis! Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik dat ik mijn huisnummer verkeerd genoteerd had. Ik heb een mailtje gestuurd naar allekabels.nl en binnen nonze time was het veranderd. Top!


Steve Bouvy
Steve Bouvy 10/10
1 review(s) geschreven

09 sep 2016

Perfecte service, zowel qua levering als klantendienst

Ik had een vraag over een product en kreeg hier binnen de 10 minuten antwoord op. De levering gebeurde zoals aangegeven op de site: de dag nadien.


I Baas
I Baas 10/10
1 review(s) geschreven

01 sep 2016

alles in huis

Zeer tevreden over bereikbaarheid (ook 's avonds) en het assortiment


Stephan Lauwers
Stephan Lauwers 10/10
1 review(s) geschreven

30 aug 2016

klantvriendelijk en efficent met goede spullen

vond de bezorging snelheid altijd al uitstekend omdat je de volgende dag al heb wat je koopt
en ben uitstekend geholpen door een medewerker van allekabels toen ik een incompleet product kreeg
van een Universal AC/DC Adapter 1000 mA die de power tips misten en werd meteen netjes geholpen en nu worden de onderdelen na gestuurd zonder dat ik hier zelf om moest vragen ik ben na dit vaste klant van allekabels
en raad iedereen aan die hier iets nodig heeft van elektronica of hun andere producten om hier ook te kopen

de review van stephan lauwers


Raymond Kempen
Raymond Kempen 10/10
1 review(s) geschreven

29 aug 2016

Fantastich

Super bedrijf perfecte en snelle levering, ook bij eventuele retour doen zij niet moeilijk, echt een bedrijf wat doet wat ze beloven. Kan het iedereen aanbevelen.


Wies Bijnens
Wies Bijnens 10/10
1 review(s) geschreven

29 aug 2016

prima service

snelle levering en toen er toch een probleem rees met een tweede levering werd dat soepel opgelost!


Toos Klaassen
Toos Klaassen 10/10
1 review(s) geschreven

27 aug 2016

een goede service

vriendelijk geholpen ik was er heel blij mee . en ben er erg dankbaar voor . een hele goede adapter dank je wel voor de goede service


M Sietsma
M Sietsma 8/10
1 review(s) geschreven

25 aug 2016

Snelle en goede service

Direct de volgende dag mijn bestelling in huis. Helaas bleek de kabel niet te werken. De klantenservice (Jorrit) heeft mij fantastisch geholpen! Na wat updates te hebben geadviseerd bleek de kabel nog niet te werken en had ik de volgende dag een goed werkende kabel in huis. Fantastisch!


Rob Weustink
Rob Weustink 10/10
1 review(s) geschreven

24 aug 2016

Snelle levering en goede sevice.

Twee HDMI verleng kabels besteld en direct de volgende dag geleverd.
Één van de twee kabels was defect, groene ruis en strepen op de tv.
Na dit via de site gemeld te hebben direct een mail met tips om dit extra te testen.
Uit de test bleek de kabel toch defect en werd er meteen een nieuwe kabel opgestuurd zonder kosten.
Volgende dag de kabel ontvangen en deze werkt perfect.
Perfecte service en goede communicatie.


Tim Van der cruijsen
Tim Van der cruijsen 10/10
1 review(s) geschreven

23 aug 2016

Super service

Headset splitter besteld dat door een onduidelijkheid niet functioneerde in combinatie met de Xbox One. Na telefonisch contact het juiste artikel achterhaald en deze kosteloos opgestuurd gekregen, dat is pas super service! Zeker voor herhaling vatbaar!


Gaby Verdouw
Gaby Verdouw 10/10
1 review(s) geschreven

23 aug 2016

Mooi opgelost!

Steeds de goedkoopste.
Na het kwijtraken in de post van de eerste zending, daarna direct opnieuw verzonden.
Zeer tevreden!


Frans Boeijmeer
Frans Boeijmeer 10/10
1 review(s) geschreven

22 aug 2016

Een aanrader.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.
Zelfs in het weekend krijgt men antwoord. Chapeau!
Zeer vriendelijke en correcte medewerkers.


A.w. Bruinsma
A.w. Bruinsma 10/10
1 review(s) geschreven

18 aug 2016

Uitstekend

perfecte service , neemt de tijd om goede oplossing te zoeken voor de benodigde kabel


Jeroen Edig
Jeroen Edig 10/10
1 review(s) geschreven

18 aug 2016

Perfect!

Goede klantenservice, snelle levering, en er was (per ongeluk?) iets teveel geleverd, alle teveel geleverde producten mocht ik houden!


Orpheus K.
Orpheus K. 8/10
1 review(s) geschreven

17 aug 2016

Snelle levering en goede service

Ze doen wat ze beloven, snel leveren en goed producten!


Martin Overbeeke
Martin Overbeeke 10/10
1 review(s) geschreven

15 aug 2016

prima service en snelle levering

usb bluetooth dongel besteld maar die werkte niet, andere dag nieuwe ontvangen die wel goed werkte. Super!!!!!


Arno Zijlmans
Arno Zijlmans 10/10
1 review(s) geschreven

15 aug 2016

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, groot assortiment ook.


Gea Kroeze
Gea Kroeze 10/10
1 review(s) geschreven

11 aug 2016

Fijne service en advies

Een betrouwbare webshop met volop keuze


R.j. De neeve
R.j. De neeve 8/10
1 review(s) geschreven

06 aug 2016

Zeer klantvriendelijk

Allekabels is zeer alert en correct ook in de klachtafhandeling. Meestal zeer betrouwbare producten.


W Van der burgh
W Van der burgh 10/10
1 review(s) geschreven

05 aug 2016

Snelle service, goede aftersales.

Had een product bestelt dat helaas niet werkte. Gebeld met Allekabels en netjes te woord gestaan. Er werd meteen een nieuwe verzonden en de volgende dag in huis. Top service!


Jw Kuit
Jw Kuit 10/10
1 review(s) geschreven

05 aug 2016

perfecte after sales service

kabel die ik kreeg werkte niet, kan gebeuren, gebeld en binnen 20 uur een ander. SERVICE


Walko Van dam
Walko Van dam 10/10
1 review(s) geschreven

04 aug 2016

Snelle en kwalitatief goede service

Gewoon hele snelle en goede service, ook als je iets retour moet sturen of contact hebt gehad met de klantenservice. Kabel nodig? gewoon bij Allekabels.nl bestellen, altijd goed.


Jan Van den heuvel
Jan Van den heuvel 10/10
1 review(s) geschreven

04 aug 2016

Afhandeling van een kapot product uitstekend en snel verlopen.

Overzichtelijke site en ruime sortering.
Snelle levering.
Afhandeling van een kapot product uitstekend en snel verlopen.


Dirk Maes
Dirk Maes 10/10
1 review(s) geschreven

02 aug 2016

Heel correcte firma.

Alles is goed verlopen, en ik was aangenaam verrast, dat ik zo snel een antwoord kreeg op een vraagje via mail.
Doe zo voort;
Dirk


Bart Vanderhaeghen
Bart Vanderhaeghen 10/10
1 review(s) geschreven

02 aug 2016

Perfecte dienst na verkoop!

Zeer snelle reactie, en zeer vriendelijke klantendienst.
Perfect in orde, en nauwkeurig.
Alsook de bestelling was in perfecte staat ontvangen.
Top!
Hier bestel ik zeker nog.


Ton De goeij
Ton De goeij 10/10
1 review(s) geschreven

01 aug 2016

Prima service

Powerbank besteld maar deze was na twee dagen stuk. een telefoontje was voldoende om de volgende dag een nieuwe te mogen ontvangen. Super Alle kabels.


Joseph Joshua
Joseph Joshua 10/10
1 review(s) geschreven

01 aug 2016

EXCELLENT SERVICE

What a great company! Ordered it 21h55 the night before and got my goods the next day. I ordered one product incorrectlty. I called the next day and they send the correct one the same day. I could also keep the other product. Great service, friendly staff and a good company.


Roy Welborn
Roy Welborn 10/10
1 review(s) geschreven

01 aug 2016

snelle levering en bij problemen wordt er oplossingsgericht mee gedacht en een werkende oplossing aangedragen

kan niet anders oordelen dan bovengemiddeld goed


Leon Heidendal
Leon Heidendal 10/10
1 review(s) geschreven

25 jul 2016

Snel ( levering ) en Zeker ( kwaliteit ) !

Hun assortiment is zeer uitgebreid, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het, of kunnen er snel aankomen.


Cathy Weimans
Cathy Weimans 10/10
1 review(s) geschreven

22 jul 2016

TOP behandeling en snelle service

ben leek op stekker omvormers, foto op gestuurd en hoppa de volgende dag kon ik mijn tablet uit amerika opladen, nogmaals dank zeker Erwin????


Internet Winkels
Internet Winkels 10/10
1 review(s) geschreven

21 jul 2016

Klantgericht en webwinkel waardige onderneming

Ik doe al sinds lange tijd zaken bij Allekabels.
Deze webwinkel geeft een duidelijk overzicht van haar assortiment.
Het is makkelijk te vinden wat je zoekt en de ondersteuning is ook na de aankoop perfect.
Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met levering en de after sales.


Rosita Guérand
Rosita Guérand 10/10
1 review(s) geschreven

20 jul 2016

Super snelle service. Topbedrijf.

Dinsdagavond Powerbank besteld. Woensdag morgen al geleverd.
Uitgepakt en tot de conclusie komen dat ik verkeerd besteld had.
Bericht gestuurd om retour formulier aan te vragen en gevraagd of de Powerbank die ik nu voor ogen had (die veel duurder was) wel geschikt was voor mijn mobieltje.
Binnen enkele minuten al antwoord met uitleg hoe ik de geleverde Powerbank wel kon gebruiken voor mijn mobieltje. Super service.


Koos M
Koos M 10/10
1 review(s) geschreven

01 jul 2016

Uistekende ervaring

Overzichtelijke website, groot product aanbod, snelle levering. Helaas bleek een verkeerde adapter in de fabriek verpakking te zitten. Na een telefoontje naar de klantenservice is de juiste adapter gestuurd. Prima service, dus.


Gert-jan Butter
Gert-jan Butter 10/10
1 review(s) geschreven

30 jun 2016

Top service!

Kabel binnen 4 maanden stukgegaan, online vraag gesteld hoe het zat met garantie en binnen 10 minuten reactie. En 10 minuten later werd er een nieuwe opgestuurd. Klasse!


Jessica Sf
Jessica Sf 10/10
1 review(s) geschreven

30 jun 2016

Top service

Internet kabel besteld, deze bleek helaas defect te zijn. Volgende dag gebeld dezelfde dag heeft allekabels nog een nieuwe toegestuurd. Deze werkt uiteraard prima. Top service.


Sven Koolhof
Sven Koolhof 10/10
1 review(s) geschreven

30 jun 2016

Prima service

Snelle levering na betaling.
Overzichtelijke website met een goede voorraad.
En de service per mail achteraf was correct en snel.


Paul Van goor
Paul Van goor 8/10
1 review(s) geschreven

21 jun 2016

prima website, uitstekende klantenservice, echter zowel bestelde als vervangende product zijn defect.

Het betreffende product (QI oplader) is defect en ook het vervangende exemplaar is defect. Blijkbaar schort het aan de kwaliteitscontrole, want dit kan geen toeval zijn.


Q Q
Q Q 10/10
1 review(s) geschreven

15 jun 2016

Goede prijs/kwaliteit + zeer goede customer service

Ik kwam bij Allekabels terecht op aanraden van een collega. Het eerste wat opviel is dat Allekabels een riante collectie artikelen heeft, en voor een zeer schappelijke prijs.

Bij mijn 2e bestelling (eerste verliep zonder problemen) kreeg ik na bestelling een email van Allekabels dat 1 van de artikelen tot hun spijt toch niet op voorraad was. Als oplossing kon ik een alternatief product kiezen ter vervanging. Het verschil in prijs werd niet moeilijk over gedaan, en de bestelling werd verscheept met dit duurdere alternatief.. Een zeer netter manier van het oplossen van dit probleem.


Daniell Van enk
Daniell Van enk 10/10
1 review(s) geschreven

14 jun 2016

Top service

Goede prijs voor de producten. Echter was mijn stopcontact na 3 maanden gebruiken kapot gegaan. De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen door binnen een half uur op mijn email te reageren en ook nog zonder problemen een vervangend product opgestuurd. Hier kunnen vele bedrijven iets van leren. Top service!


Olav -
Olav - 10/10
1 review(s) geschreven

13 jun 2016

Fout in productomschrijving snel en goed opgelost!

Ik had een bestelling gedaan voor enkele kabels en een toetsenbord. In de productomschrijving stond niet duidelijk dat het ging om een toetsenbord met Duitse indeling. Dat is heel snel en goed opgelost! Ik krijg kosteloos een Nederlands toetsenbord en hoef de oude niet terug te sturen. Dat is nog een service!


Hans Vdw
Hans Vdw 10/10
1 review(s) geschreven

10 jun 2016

Goede service

Miste een onderdeel van de bestelling maar had het na melding de volgende dag alsnog in huis.


B. Grins
B. Grins 10/10
1 review(s) geschreven

10 jun 2016

Snelle verzending, zeer klantvriendelijk

Beantwoorden van een vraag via e-mail, heel snel, duidelijk en vriendelijk
De bestelling, werd de volgende dag geleverd.
Kortom een goede webwinkel


E Lai
E Lai 10/10
1 review(s) geschreven

08 jun 2016

Snel antwoord

N.a.v. een vraag mbt een telefoonkabel, kregen wij binnen een uur antwoord.
Uitstekend!


R W
R W 10/10
1 review(s) geschreven

03 jun 2016

SUPER SERVICE!

Ik had de verkeerde kabel in de post gekregen. dus ik stuurde een berichtje aan de klanten service hoe ik de verkeerde kabel moest retourneren. dit kreeg ik als antwoord :

Beste heer Weijer,

Onze excuses voor het ongemak.

Wij vinden het vervelend dat u een verkeerd product heeft ontvangen. U hoeft het verkeerde geleverde product niet te retourneren; deze kunt u kosteloos houden.
Wij maken een nieuwe bestelling voor u aan en gaan deze vandaag aan u verzenden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst weer als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Femke


hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.


Raise Piferoen
Raise Piferoen 10/10
1 review(s) geschreven

02 jun 2016

Uitmuntend !

Goede service , vlugge reacties op mails door Femke , vriendelijk en bestelling degelijk verpakt.


J. Mulders
J. Mulders 10/10
1 review(s) geschreven

25 mei 2016

Uitstekende service

Na een verkeerd geleverd product te hebben ontvangen en hierover gemaild te hebben, kreeg ik al heel snel een reactie en werd het misverstand keurig opgelost. Ook het contact verliep vriendelijk en zonder problemen. Dit geeft mij vertrouwen als klant. Zeer tevreden!


Annemie Wuytack
Annemie Wuytack 10/10
1 review(s) geschreven

25 mei 2016

snel, betrouwbaar, klantvriendelijk

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk


Keanu Claes
Keanu Claes 10/10
1 review(s) geschreven

25 mei 2016

Zeer goede service

Ruime aanbieding aan kabels.
Vond meten wat ik nodig had, zeer goede klantenservice en heel snel bij het leveren van de kabels.


Mark Pranger
Mark Pranger 10/10
1 review(s) geschreven

25 mei 2016

Geweldig goede service en alles snel geleverd.

Ik had twee keer achter elkaar een verkeerd product besteld, en daarom een retour aanvraag ingestuurd.
Binnen een uur had ik alweer een mailtje terug en kon ik kiezen tussen twee opties. In een mailtje aangegeven voor welke optie ik ging en het was geregeld. Het probleem was snel opgelost.


Dennis Jumpertz
Dennis Jumpertz 10/10
1 review(s) geschreven

13 mei 2016

Uitstekende Service en snelle levering

Uitstekende Service en snelle levering


Jeff Brugman
Jeff Brugman 10/10
1 review(s) geschreven

11 mei 2016

Klantvriendelijk en klantgericht

24 uurs levering. Een leveringsfout direct en op zeer correcte wijze hersteld met kostenloze herlevering. Top!


Willy Van elder
Willy Van elder 10/10
1 review(s) geschreven

29 apr 2016

Betrouwbare Firma met zeer scherpe prijzen en snelle afhandeling van de bestelde goederen

Zeker een aanrader voor iedereen die snel en efficient wil bedient worden. Zeker dat mijn volgende bestelling bij julie gebeurt.


Nico Siersma
Nico Siersma 8/10
1 review(s) geschreven

17 apr 2016

Prima service en snelle levering.

We zijn erg tevreden over de kwaliteit/ prijsverhouding over de geleverde artikelen. Prima bedrijf.


Puck Castelijns
Puck Castelijns 10/10
1 review(s) geschreven

15 apr 2016

Super!!!

Goede kwaliteit spullen en hele goede service!


Rodney L
Rodney L 10/10
1 review(s) geschreven

14 apr 2016

Uiterst goede service en snelle bezorging!

Levering ochtend na bestellen. Zelf zo stom geweest het verkeerde product te bestellen en hiervoor evengoed een vergoeding ontvangen, puik!


Loek Klein
Loek Klein 10/10
1 review(s) geschreven

31 mrt 2016

gewoon super, goede service en geweldig assortiment!

prima service geen gezeur snel geregeld en je kan het niet bedenken of ze hebben het en niet duur, gewoon super!!


Timo Metz
Timo Metz 10/10
1 review(s) geschreven

31 mrt 2016

Goede service

Er was een probleempje met de zending maar was snel verholpen :)


Gerhard Burger
Gerhard Burger 8/10
1 review(s) geschreven

21 mrt 2016

Goed aanbod, snel, klantgericht. Helaas geen mogelijkheden tot product review.

Al verschillende keren met tevredenheid bij allekabels besteld. Ook bij een defect product (slechte QC fabrikant), goede communicatie met allekabels en probleem snel opgelost. Jammer dat er geen review is voor producten zodat gebruikers de goede en slechte punten aan kunnen kaarten.


David Van der wal
David Van der wal 10/10
1 review(s) geschreven

09 mrt 2016

Snelle reacties, goede bezorging, 5 sterren waard!

Niet alleen een kabel besteld maar ook gereedschap, ze hebben hier van alles!

Bestelling keurig afgeleverd, netjes ingepakt, inclusief instructie als je het toch wou retourneren.
Dingen gevraagd via facebook bericht, direct bericht terug, top communicatie!


Miranda Van putten
Miranda Van putten 8/10
1 review(s) geschreven

02 mrt 2016

Geweldige service,dank je daisy

Geweldige service, stuur 1 mailtje en meteen antwoord perfect,sturen een nieuw apparaat op,dak jullie wel voor de goede afhandeling,gr miranda


Marc Janssen
Marc Janssen 10/10
1 review(s) geschreven

27 feb 2016

Tevreden klant

- Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
- Goede en overzichtelijke website
- Snelle leveringen en service
- Aantrekkelijke prijzen en lage verzendkosten


Lex Segers
Lex Segers 10/10
1 review(s) geschreven

24 feb 2016

De beste service die ik ooit heb ervaren.

Kabel besteld, die niet werkte. Gebeld hierover om na te gaan of ik de kabel op de juiste wijze had aangesloten. Samen tot de conclusie gekomen dat de opstelling van mij correct is en de kabel wellicht defect. Nieuwe kabel wordt opgestuurd. Als ook deze kabel niet werkt hoef ik beide kabels niet terug te sturen en kost het mij verder niks. Dat vind ik nog eens service. Chapeau !


Roeland Benschop
Roeland Benschop 8/10
1 review(s) geschreven

22 feb 2016

Veel artikelen en een goede service

Ik had een aantal specifieke kabels nodig. bij Allekabels snel gevonden. Door ziekte kon in het pakketje alleen niet op mijn werk ontvangen. Snel gemaild en binnen een half uur is het adres omgezet. Top!


Désiré Simmelink
Désiré Simmelink 10/10
1 review(s) geschreven

21 feb 2016

Leuke webwinkel

Mijn ervaring met hun is zeer goed. De zending was er precies op tijd


Harrie Van de ven
Harrie Van de ven 10/10
1 review(s) geschreven

26 jan 2016

Een dikke pluim voor de service

Mijn eerste bestelling bij Allekabels en er gaat iets mis. Ipv 2 audiokabels is er maar 1 geleverd. Als erkende neuroot zag ik direct meer beren op de weg dan in de gemiddelde Nederlandse dierentuin. Ik zal u al mijn hersenspinsels besparen, maar het kwam er op neer dat ik de reactie al voor mij zag. U wil zeker een gratis kabel, mooi niet meneertje, bewijs maar eens dat die kabel niet meegeleverd is!.
Toch maar een mailtje aan gewaagd. Het antwoord deed al mijn negatieve gedachten wegvloeien. Geen vragen gesteld, er werd gewoon een kabel opgestuurd! Een dag later had ik hem al.
Een dikke pluim voor deze klantvriendelijk servicegerichte houding.


Henk Leferink
Henk Leferink 10/10
1 review(s) geschreven

26 jan 2016

Snel en goed !

's Avonds zekeringen besteld. De volgende dag kon ik mijn zaagmachine weer gebruiken! Geweldig vlot.


Emily Wood
Emily Wood 10/10
2 review(s) geschreven

12 jan 2016

Goed en snel

Uitstekend costumer support and snel geleverde producten.


Maarten Van cleef
Maarten Van cleef 10/10
1 review(s) geschreven

10 nov 2015

Altijd goed en snel, flexibele klantenservice

Over de jaren veel orders geplaatst bij Allekabels, gaat altijd goed. Klantenservice goed en het aanbod is enorm.


Peter Hoek
Peter Hoek 8/10
43 review(s) geschreven

11 mrt 2015

Mooie verlengkabel gekocht van 10 meter!

Ik bestel wel vaker bij allekabels.nl en dit doe ik altijd omdat hun een uitgebreid assortiment hebben en uitstekende prijzen! Laatst heb ik een verlengsnoer van 10 meter gekocht en deze werd de volgende werkdag al geleverd, top spul!

Ik raad allekabels.nl zeker aan als je opzoek bent naar een voordelige kabel.


allekabels.nl

allekabels.nl logo

Sinds 2005 timmeren wij aan de weg als webshop in kabels en groeien wij iedere dag. Ons magazijn wordt steeds groter, we krijgen steeds meer collega's en mogen steeds meer klanten begroeten. En dat harde werken wordt beloond. Met trots kunnen wij dan ook melden dat wij de grootste kabelwebshop van Nederland zijn. En dat ziet u terug in ons ruime assortiment. Wij zijn up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij het meest recente aanbod doen. Ons assortiment bestaat daarom ook niet alleen uit kabels, maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets.


FBP trust info

  • 114 onafhankelijke reviews
  • Niet aangesloten bij het Feedbackplatform
  • Geldig SSL certificaat

Over Feedbackplatform

Wij verzamelen onafhankelijke reviews voor Webshops, Websites en Restaurants. Inmiddels zijn wij uitgegroeit tot 1 van de grooste review platformen in Nederland.

Webshops kunnen helemaal automatisch klanten uitnodigen om een onafhankelijke review te schrijven.

Consumenten krijgen van ons een vergoeding van €0,25 cent per geschreven review om reviews te stimuleren.

Logo FBP

Onafhankelijke webshop reviews. Automatisch reviews ontvangen voor webshops

Handige links


Blog

Tips om succesvol reviews te ontvangen

Home

Feedbackplatform homepage

Informatie

Feedbackplatform.nl
Kagerplein 415
2172EG Sassenheim
Nederland