Ajax beoordeling lader


BEDRIJFSINFORMATIE:

Allekabels | Onafhankelijke beoordelingen

Totaal score: 10 van 0 -10

    Laatste beoordeling: dinsdag 20 november 2018
    Aantal beoordelingen: 114
dinsdag 20 november 2018
Profiel afbeelding

Yanthe Otto

| Score: 10

Super service

Fijn contact en snelle service

zaterdag 27 oktober 2018
Profiel afbeelding

Eva Haagsma

| Score: 10

perfect

Snelle ontvangst en goede kwaliteit

donderdag 04 oktober 2018
Profiel afbeelding

Ernst Kamstra

| Score: 6.0

reactie op order (deel naar nalevering) duurde 4 dagen, beetje lang

De bestelling had een nalevering, wat ik al wist, alleen hadden ze er 4 dagen voor nodig om de zending te scheidden en mij ervan op de hoogte te stellen.

Beste E. Kamstra,
Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

dinsdag 22 mei 2018
Profiel afbeelding

Arjan Klop

| Score: 8.0

Tesnelle service ;)

Makkelijk en overzichtelijke website. Paar puntjes van opbouwende kritiek: dat bijv. bij de verlengsnoeren in de omschrijving niet de kabellengte aangegeven staat. Daardoor moet je echt zoeken(ieder product aanklikken) om het juiste snoer te vinden. Het lukt wel, maar is niet handig.
Ook bestelde ik op vrijdag, en koos voor verzenden. Daarbij staat dat volgende dag (ook zaterdag) bezorgt wordt. Ons bedrijf is op zaterdag gesloten. Maar aangezien ik hele bestelling klaar had staan, toch bestelling geplaatst. Dus stonden ze voor niks voor onze deur. Optie toevoegen om zelf afleverdatum te kiezen / opmerking bij bestelling te plaatsten zou dit "probleem" tacklen.

maandag 07 mei 2018
Profiel afbeelding

Herman Kuik

| Score: 10

super service

goede spullen giede service

woensdag 11 april 2018
Profiel afbeelding

Patrick Jacobs

| Score: 10

gewoon snel en goed

heb zo'n 20 verschillende kabels besteld om een vergaderkamer te voorzien van grote schermen pc's en netwerk aansluitingen. binnen een uur het tracking nummer en de volgende dag in huis.

woensdag 14 maart 2018
Profiel afbeelding

Monique De bruin

| Score: 10

Heel tevreden

De website is duidelijk, het was makkelijk een bestelling te plaatsen, de levering was snel en correct en dat tegen een goede kwaliteit/ prijsverhouding. Wat wil een klant nog meer!

donderdag 01 maart 2018
Profiel afbeelding

David De vlieger

| Score: 8.0

Zeer compleet aanbod

Zeer compleet aanbod aan artikelen en snelle levering.

maandag 26 februari 2018
Profiel afbeelding

Kim Gielen

| Score: 10

Snel en correct de juiste kabels in huis

Zeer ruime keuze aan kabels en koppelstukken. Gemakkelijk besteld, vlot geleverd.
Uitstekende service.

dinsdag 06 februari 2018
Profiel afbeelding

Ad Broekhuizen

| Score: 10

uitstekende service

Artikel werd bijzonder snel (lees de volgende dag) al geleverd.
Was conform de beschrijving en mijn verwachting
Ook de after service (ik had wat vragen over de correcte installatie) was snel en correct!

dinsdag 23 januari 2018
Profiel afbeelding

M. Hoek

| Score: 10

Snelle levering en goede service!

Tot op heden altijd een snelle levering gehad en producten zijn naar wens.

maandag 13 november 2017
Profiel afbeelding

Enrico Schouten

| Score: 10

prima snelle levering

goed bedrijf, service Top en een snelle levering

dinsdag 24 oktober 2017
Profiel afbeelding

P Vercaeren

| Score: 10

Zeer vlotte en correcte communicatie en levering

Zeer vlotte en correcte communicatie en levering

dinsdag 01 augustus 2017
Profiel afbeelding

Dennis Dopo

| Score: 10

snelle reactie en handeling

.

dinsdag 04 juli 2017
Profiel afbeelding

Suzanne V

| Score: 10

Super snelle en makkelijke service!

Mijn pakket was super snel verzonden, een paar uur nadat ik het besteld had al! Ook krijg je nette mails die je precies op de hoogte houden van wat er gebeurt. Goede service dus!

dinsdag 27 december 2016
Profiel afbeelding

Niels Zegers

| Score: 10

Fantastiche klantvriendelijkheid

Laat in de avond heb ik een bestelling geplaatst, welke ik de volgende dag echt nodig had.
Na het bestellen kwam ik erachter dat ik een product had geselecteerd waarvan de levertijd 2 tot 3 dagen was. Daarop direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Allekabels.nl

De bestelling is direct aangepast en het prijsverschil nam Allekabels.nl voor zijn rekening ! Nu ben ik hier uiteraard zeer tevreden mee, maar de positieve manier waarop ik te woord ben gestaan en het meedenken van de klantenservice medewerker had ik alle producten netjes de volgende dag in handen !

KORTOM: TOP SERVICE !!

dinsdag 27 december 2016
Profiel afbeelding

Angelo Verbeke

| Score: 10

top

mooi en netjes verpakt thuis gekregen.correct product.
aanrader.

maandag 26 december 2016
Profiel afbeelding

Anneke Thomasse

| Score: 10

Perfecte service en snelle levering

Zeer goede service, ook nadat een levering van kabels bij ons niet werkten, werd er al snel weer nieuwe kabels geleverd. Een echte aanrader!

maandag 26 december 2016
Profiel afbeelding

Danny Vandormael

| Score: 10

Perfecte service na verkoop !

Ik had een bestelling geplaats maar na levering bleek er een defect te zijn.
Even een email gestuurd en dezelfde dag kreeg ik reeds een email terug en de volgende dag ontving ik reeds opnieuw mijn bestelling. Dit keer alles OK.
Geweldige service! Geen geode met papieren invullen, wachten op antwoord en dergelijke. Gewoonweg een snelle en correcte oplossing voor mijn probleem.

donderdag 22 december 2016
Profiel afbeelding

Martien Steen

| Score: 10

Service is werelds

Goede webshop met een reactiesnelheid alsof je het personeel in de winkel aanspreekt

donderdag 22 december 2016
Profiel afbeelding

Max Van der kloot

| Score: 10

Goed en snel advies!

Als leek op gebied van electro geholpen aan het juiste onderdeel. Super snelle reactie en zelfs s'avonds laat. Zeer snelle levering.

zaterdag 17 december 2016
Profiel afbeelding

J.p. De vos

| Score: 10

Prima service

Omdat het product wat was geleverd niet overeen kwam met het getoonde item op de site, deze als korting gekregen op de volgende bestelling. De communicatie hierover verliep eveneens prima.

woensdag 14 december 2016
Profiel afbeelding

Karel Hagemans

| Score: 10

Snelle service

De levering van de kabels was snel en mijn vraag werd binnen een kwartier deskundig beantwoord.

woensdag 14 december 2016
Profiel afbeelding

Michiel Giesen

| Score: 10

Aanrader!

Fijne winkel, annuleren is geen probleem en geen gedoe. Klantenservice is uitstekend! ze reageren snel en vriendelijk.

woensdag 14 december 2016
Profiel afbeelding

Jos Engels

| Score: 10

Supersnelle levering en correcte klachtafhandeling door klantvriendelijjke medewerkers

Vrijdag producten besteld, zaterdag geleverd; zondag contact over een deels foutieve levering; maandag kosteloos nieuw product verzonden en dinsdag bij mij thuis bezorgd. Supersnel, ook in het (december)weekend. Vrijwel perfecte bestel- en klachtafwikkeling.

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Frank Klein

| Score: 10

Geweldig snelle service

Zoals het bij elektronica wel eens kan voorkomen, had ik een defect apparaat ontvangen. Ik heb dit defect op zondagmiddag per email gemeld, nog geen uur later werd ik op diezelfde zondagmiddag beantwoord en ontving ik maandagochtend mijn vervangende apparaat. Geweldige service!

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Willy Van cotthem

| Score: 10

Zeer vlotte service

Bij aankomst van mijn bestelling was deze niet kompleet
Na contact via email zeer vlotte afhandeling van het probleem.

Dank u, en doe zo verder.

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Steven Boxelaar

| Score: 10

Erg goed en snel geholpen.

Eerste bestelling was er vlot. Helaas ging mijn powerbank stuk na een half jaar. 1 belletje en kreeg kosteloos een nieuwe en de oude hoefde niet teruggestuurd te worden.

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Roel Bergsma

| Score: 10

Supersnel en goed!

Ik had voor een event in het buitenland op de valreep (letterlijk op de valreep) nog wat kabels en accessoires nodig. Allekabels wist ze direkt te leveren. Top!

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Jack Kok

| Score: 10

Zeer snelle en goede service.

Na de bestelling op zaterdag nog emailcontact kunnen hebben over het product. Klasse. Maandagochtend al in huis.
Jack Kok

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Mariska Lam

| Score: 10

Top service, snel reactie.

Ik had de fout gemaakt een verkeerde lader te bestellen. Het wattage klopte niet maar ik kreeg van allekabels.nl gewoon een tegemoetkoming om alsnog de juiste te bestellen. Super service!! Blij mee. Ik bestel meteen alle andere onderdelen die ik nog nodig had bij allekabels.nl, vanwege de klantvriendelijkheid en snelle service.

maandag 12 december 2016
Profiel afbeelding

Leo Van schaijk

| Score: 10

Een perfecte levering , optijd

ben prima behandelt zelfs op vragen .
gr leo

donderdag 08 december 2016
Profiel afbeelding

Kees

| Score: 10

Prima bedrijf.

Ruime sortering en schappelijke prijzen. Reeds meerdere keren producten bij dit bedrijf gekocht. De levering hiervan verliep vlekkeloos. Kortom: een prima bedrijf.

zaterdag 03 december 2016
Profiel afbeelding

Gert Saunders

| Score: 10

Goede site die hun beloftes waar maakt

Op advies van een medewerker van de klantenservice een powerbank besteld. Deze dezelfde dag nog besteld (zondag) en maandag al geleverd! Top service! Goed product!

vrijdag 28 oktober 2016
Profiel afbeelding

Erwin Noyb

| Score: 10

Goeie service

een reeks aan kabels, opladers en lampen besteld. Alles was goed maar de E27 LED lampen hadden geen afstandbediening. Omdat dit niet duidelijk in de product omschrijving stond hebben ze de afstandbediening alsnog nagestuurd en niet in rekening gebracht. Hartstikke goeie service!

zaterdag 22 oktober 2016
Profiel afbeelding

Henk Out

| Score: 10

direct antwoord op mijn vraag en heel goede service

De hoofdtelefoon uitgang van mijn laptop is stuk dat is een dure reparatie via de vraagbaak van Allekabels kreeg ik als alternatief een USB uitgang aangeboden voor een leuke prijs. Het werkt weer perfect.

vrijdag 21 oktober 2016
Profiel afbeelding

Jelke Algra

| Score: 10

snel en uitstekende service

super

vrijdag 14 oktober 2016
Profiel afbeelding

G Db

| Score: 10

deze winkel doet zijn naam eer aan

Zeer goede terugkoppeling nadat ik een vraag had over het bestaan van een kabeltje. Ik had mijn kabeltjes besteld iets na 10 uur 's-avonds , en de volgende dag lag het pakketje al op mijn deurmat.
Bedankt voor de service !

dinsdag 11 oktober 2016
Profiel afbeelding

J S

| Score: 10

prima service

snelle bezorging
adequate afhandeling van probleem

dinsdag 11 oktober 2016
Profiel afbeelding

Matthijs Beishuizen

| Score: 10

Service helemaal top

Zeer klantvriendelijk en juiste adviezen

vrijdag 07 oktober 2016
Profiel afbeelding

John Clipper

| Score: 10

Outstanding service

Answer questions as soon as possible with an explanation

donderdag 06 oktober 2016
Profiel afbeelding

Martin Reijnaerts

| Score: 10

Perfect

Overzichtelijke webwinkel
Bestelproces transparant en snelle en goede levering.

Klantvriendelijkheid top.
Deze ochtend gebeld inzake het gegeven dat een bestelde kabel mogelijk een breuk bevatte (deed opladen en onderbrak weer)
Onwijs kundige en vriendelijke persoon aan de lijn gekregen.

Heb alleen maar lof te melden.
Reuze enthousiast over


Met vriendelijke groet
Msc Martin Reijnaerts

donderdag 06 oktober 2016
Profiel afbeelding

Barbara Touburg

| Score: 8.0

Prima

Overzichtelijke webwinkel. Efficiënte afhandeling van de bestelling.

donderdag 06 oktober 2016
Profiel afbeelding

Gian Witlox

| Score: 10

ERG goede klantenservice

de klantenservice reageert erg snel en is zeer behulpzaam.

woensdag 05 oktober 2016
Profiel afbeelding

Paul M

| Score: 10

Prima service en snelle levering !

Eén van de onderdelen van de bestelling was niet op voorraad, desondanks toch de volgende dag de overige producten geleverd gekregen. Prima!

dinsdag 04 oktober 2016
Profiel afbeelding

Juf nes Vanessa bräutigam

| Score: 10

Superservice!

Op zaterdag besteld, op maandagmorgen in huis! Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik dat ik mijn huisnummer verkeerd genoteerd had. Ik heb een mailtje gestuurd naar allekabels.nl en binnen nonze time was het veranderd. Top!

vrijdag 09 september 2016
Profiel afbeelding

Steve Bouvy

| Score: 10

Perfecte service, zowel qua levering als klantendienst

Ik had een vraag over een product en kreeg hier binnen de 10 minuten antwoord op. De levering gebeurde zoals aangegeven op de site: de dag nadien.

donderdag 01 september 2016
Profiel afbeelding

I Baas

| Score: 10

alles in huis

Zeer tevreden over bereikbaarheid (ook 's avonds) en het assortiment

dinsdag 30 augustus 2016
Profiel afbeelding

Stephan Lauwers

| Score: 10

klantvriendelijk en efficent met goede spullen

vond de bezorging snelheid altijd al uitstekend omdat je de volgende dag al heb wat je koopt
en ben uitstekend geholpen door een medewerker van allekabels toen ik een incompleet product kreeg
van een Universal AC/DC Adapter 1000 mA die de power tips misten en werd meteen netjes geholpen en nu worden de onderdelen na gestuurd zonder dat ik hier zelf om moest vragen ik ben na dit vaste klant van allekabels
en raad iedereen aan die hier iets nodig heeft van elektronica of hun andere producten om hier ook te kopen

de review van stephan lauwers

maandag 29 augustus 2016
Profiel afbeelding

Wies Bijnens

| Score: 10

prima service

snelle levering en toen er toch een probleem rees met een tweede levering werd dat soepel opgelost!

maandag 29 augustus 2016
Profiel afbeelding

Raymond Kempen

| Score: 10

Fantastich

Super bedrijf perfecte en snelle levering, ook bij eventuele retour doen zij niet moeilijk, echt een bedrijf wat doet wat ze beloven. Kan het iedereen aanbevelen.

zaterdag 27 augustus 2016
Profiel afbeelding

Toos Klaassen

| Score: 10

een goede service

vriendelijk geholpen ik was er heel blij mee . en ben er erg dankbaar voor . een hele goede adapter dank je wel voor de goede service

donderdag 25 augustus 2016
Profiel afbeelding

M Sietsma

| Score: 8.0

Snelle en goede service

Direct de volgende dag mijn bestelling in huis. Helaas bleek de kabel niet te werken. De klantenservice (Jorrit) heeft mij fantastisch geholpen! Na wat updates te hebben geadviseerd bleek de kabel nog niet te werken en had ik de volgende dag een goed werkende kabel in huis. Fantastisch!

woensdag 24 augustus 2016
Profiel afbeelding

Rob Weustink

| Score: 10

Snelle levering en goede sevice.

Twee HDMI verleng kabels besteld en direct de volgende dag geleverd.
Één van de twee kabels was defect, groene ruis en strepen op de tv.
Na dit via de site gemeld te hebben direct een mail met tips om dit extra te testen.
Uit de test bleek de kabel toch defect en werd er meteen een nieuwe kabel opgestuurd zonder kosten.
Volgende dag de kabel ontvangen en deze werkt perfect.
Perfecte service en goede communicatie.

dinsdag 23 augustus 2016
Profiel afbeelding

Gaby Verdouw

| Score: 10

Mooi opgelost!

Steeds de goedkoopste.
Na het kwijtraken in de post van de eerste zending, daarna direct opnieuw verzonden.
Zeer tevreden!

dinsdag 23 augustus 2016
Profiel afbeelding

Tim Van der cruijsen

| Score: 10

Super service

Headset splitter besteld dat door een onduidelijkheid niet functioneerde in combinatie met de Xbox One. Na telefonisch contact het juiste artikel achterhaald en deze kosteloos opgestuurd gekregen, dat is pas super service! Zeker voor herhaling vatbaar!

maandag 22 augustus 2016
Profiel afbeelding

Frans Boeijmeer

| Score: 10

Een aanrader.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.
Zelfs in het weekend krijgt men antwoord. Chapeau!
Zeer vriendelijke en correcte medewerkers.

donderdag 18 augustus 2016
Profiel afbeelding

Jeroen Edig

| Score: 10

Perfect!

Goede klantenservice, snelle levering, en er was (per ongeluk?) iets teveel geleverd, alle teveel geleverde producten mocht ik houden!

donderdag 18 augustus 2016
Profiel afbeelding

A.w. Bruinsma

| Score: 10

Uitstekend

perfecte service , neemt de tijd om goede oplossing te zoeken voor de benodigde kabel

woensdag 17 augustus 2016
Profiel afbeelding

Orpheus K.

| Score: 8.0

Snelle levering en goede service

Ze doen wat ze beloven, snel leveren en goed producten!

maandag 15 augustus 2016
Profiel afbeelding

Arno Zijlmans

| Score: 10

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, groot assortiment ook.

maandag 15 augustus 2016
Profiel afbeelding

Martin Overbeeke

| Score: 10

prima service en snelle levering

usb bluetooth dongel besteld maar die werkte niet, andere dag nieuwe ontvangen die wel goed werkte. Super!!!!!

donderdag 11 augustus 2016
Profiel afbeelding

Gea Kroeze

| Score: 10

Fijne service en advies

Een betrouwbare webshop met volop keuze

zaterdag 06 augustus 2016
Profiel afbeelding

R.j. De neeve

| Score: 8.0

Zeer klantvriendelijk

Allekabels is zeer alert en correct ook in de klachtafhandeling. Meestal zeer betrouwbare producten.

vrijdag 05 augustus 2016
Profiel afbeelding

Jw Kuit

| Score: 10

perfecte after sales service

kabel die ik kreeg werkte niet, kan gebeuren, gebeld en binnen 20 uur een ander. SERVICE

vrijdag 05 augustus 2016
Profiel afbeelding

W Van der burgh

| Score: 10

Snelle service, goede aftersales.

Had een product bestelt dat helaas niet werkte. Gebeld met Allekabels en netjes te woord gestaan. Er werd meteen een nieuwe verzonden en de volgende dag in huis. Top service!

donderdag 04 augustus 2016
Profiel afbeelding

Jan Van den heuvel

| Score: 10

Afhandeling van een kapot product uitstekend en snel verlopen.

Overzichtelijke site en ruime sortering.
Snelle levering.
Afhandeling van een kapot product uitstekend en snel verlopen.

donderdag 04 augustus 2016
Profiel afbeelding

Walko Van dam

| Score: 10

Snelle en kwalitatief goede service

Gewoon hele snelle en goede service, ook als je iets retour moet sturen of contact hebt gehad met de klantenservice. Kabel nodig? gewoon bij Allekabels.nl bestellen, altijd goed.

dinsdag 02 augustus 2016
Profiel afbeelding

Bart Vanderhaeghen

| Score: 10

Perfecte dienst na verkoop!

Zeer snelle reactie, en zeer vriendelijke klantendienst.
Perfect in orde, en nauwkeurig.
Alsook de bestelling was in perfecte staat ontvangen.
Top!
Hier bestel ik zeker nog.

dinsdag 02 augustus 2016
Profiel afbeelding

Dirk Maes

| Score: 10

Heel correcte firma.

Alles is goed verlopen, en ik was aangenaam verrast, dat ik zo snel een antwoord kreeg op een vraagje via mail.
Doe zo voort;
Dirk

maandag 01 augustus 2016
Profiel afbeelding

Roy Welborn

| Score: 10

snelle levering en bij problemen wordt er oplossingsgericht mee gedacht en een werkende oplossing aangedragen

kan niet anders oordelen dan bovengemiddeld goed

maandag 01 augustus 2016
Profiel afbeelding

Joseph Joshua

| Score: 10

EXCELLENT SERVICE

What a great company! Ordered it 21h55 the night before and got my goods the next day. I ordered one product incorrectlty. I called the next day and they send the correct one the same day. I could also keep the other product. Great service, friendly staff and a good company.

maandag 01 augustus 2016
Profiel afbeelding

Ton De goeij

| Score: 10

Prima service

Powerbank besteld maar deze was na twee dagen stuk. een telefoontje was voldoende om de volgende dag een nieuwe te mogen ontvangen. Super Alle kabels.

maandag 25 juli 2016
Profiel afbeelding

Leon Heidendal

| Score: 10

Snel ( levering ) en Zeker ( kwaliteit ) !

Hun assortiment is zeer uitgebreid, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het, of kunnen er snel aankomen.

vrijdag 22 juli 2016
Profiel afbeelding

Cathy Weimans

| Score: 10

TOP behandeling en snelle service

ben leek op stekker omvormers, foto op gestuurd en hoppa de volgende dag kon ik mijn tablet uit amerika opladen, nogmaals dank zeker Erwin????

donderdag 21 juli 2016
Profiel afbeelding

Internet Winkels

| Score: 10

Klantgericht en webwinkel waardige onderneming

Ik doe al sinds lange tijd zaken bij Allekabels.
Deze webwinkel geeft een duidelijk overzicht van haar assortiment.
Het is makkelijk te vinden wat je zoekt en de ondersteuning is ook na de aankoop perfect.
Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met levering en de after sales.

woensdag 20 juli 2016
Profiel afbeelding

Rosita Guérand

| Score: 10

Super snelle service. Topbedrijf.

Dinsdagavond Powerbank besteld. Woensdag morgen al geleverd.
Uitgepakt en tot de conclusie komen dat ik verkeerd besteld had.
Bericht gestuurd om retour formulier aan te vragen en gevraagd of de Powerbank die ik nu voor ogen had (die veel duurder was) wel geschikt was voor mijn mobieltje.
Binnen enkele minuten al antwoord met uitleg hoe ik de geleverde Powerbank wel kon gebruiken voor mijn mobieltje. Super service.

vrijdag 01 juli 2016
Profiel afbeelding

Koos M

| Score: 10

Uistekende ervaring

Overzichtelijke website, groot product aanbod, snelle levering. Helaas bleek een verkeerde adapter in de fabriek verpakking te zitten. Na een telefoontje naar de klantenservice is de juiste adapter gestuurd. Prima service, dus.

donderdag 30 juni 2016
Profiel afbeelding

Sven Koolhof

| Score: 10

Prima service

Snelle levering na betaling.
Overzichtelijke website met een goede voorraad.
En de service per mail achteraf was correct en snel.

donderdag 30 juni 2016
Profiel afbeelding

Jessica Sf

| Score: 10

Top service

Internet kabel besteld, deze bleek helaas defect te zijn. Volgende dag gebeld dezelfde dag heeft allekabels nog een nieuwe toegestuurd. Deze werkt uiteraard prima. Top service.

donderdag 30 juni 2016
Profiel afbeelding

Gert-jan Butter

| Score: 10

Top service!

Kabel binnen 4 maanden stukgegaan, online vraag gesteld hoe het zat met garantie en binnen 10 minuten reactie. En 10 minuten later werd er een nieuwe opgestuurd. Klasse!

dinsdag 21 juni 2016
Profiel afbeelding

Paul Van goor

| Score: 8.0

prima website, uitstekende klantenservice, echter zowel bestelde als vervangende product zijn defect.

Het betreffende product (QI oplader) is defect en ook het vervangende exemplaar is defect. Blijkbaar schort het aan de kwaliteitscontrole, want dit kan geen toeval zijn.

woensdag 15 juni 2016
Profiel afbeelding

Q Q

| Score: 10

Goede prijs/kwaliteit + zeer goede customer service

Ik kwam bij Allekabels terecht op aanraden van een collega. Het eerste wat opviel is dat Allekabels een riante collectie artikelen heeft, en voor een zeer schappelijke prijs.

Bij mijn 2e bestelling (eerste verliep zonder problemen) kreeg ik na bestelling een email van Allekabels dat 1 van de artikelen tot hun spijt toch niet op voorraad was. Als oplossing kon ik een alternatief product kiezen ter vervanging. Het verschil in prijs werd niet moeilijk over gedaan, en de bestelling werd verscheept met dit duurdere alternatief.. Een zeer netter manier van het oplossen van dit probleem.

dinsdag 14 juni 2016
Profiel afbeelding

Daniell Van enk

| Score: 10

Top service

Goede prijs voor de producten. Echter was mijn stopcontact na 3 maanden gebruiken kapot gegaan. De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen door binnen een half uur op mijn email te reageren en ook nog zonder problemen een vervangend product opgestuurd. Hier kunnen vele bedrijven iets van leren. Top service!

maandag 13 juni 2016
Profiel afbeelding

Olav -

| Score: 10

Fout in productomschrijving snel en goed opgelost!

Ik had een bestelling gedaan voor enkele kabels en een toetsenbord. In de productomschrijving stond niet duidelijk dat het ging om een toetsenbord met Duitse indeling. Dat is heel snel en goed opgelost! Ik krijg kosteloos een Nederlands toetsenbord en hoef de oude niet terug te sturen. Dat is nog een service!

vrijdag 10 juni 2016
Profiel afbeelding

B. Grins

| Score: 10

Snelle verzending, zeer klantvriendelijk

Beantwoorden van een vraag via e-mail, heel snel, duidelijk en vriendelijk
De bestelling, werd de volgende dag geleverd.
Kortom een goede webwinkel

vrijdag 10 juni 2016
Profiel afbeelding

Hans Vdw

| Score: 10

Goede service

Miste een onderdeel van de bestelling maar had het na melding de volgende dag alsnog in huis.

woensdag 08 juni 2016
Profiel afbeelding

E Lai

| Score: 10

Snel antwoord

N.a.v. een vraag mbt een telefoonkabel, kregen wij binnen een uur antwoord.
Uitstekend!

vrijdag 03 juni 2016
Profiel afbeelding

R W

| Score: 10

SUPER SERVICE!

Ik had de verkeerde kabel in de post gekregen. dus ik stuurde een berichtje aan de klanten service hoe ik de verkeerde kabel moest retourneren. dit kreeg ik als antwoord :

Beste heer Weijer,

Onze excuses voor het ongemak.

Wij vinden het vervelend dat u een verkeerd product heeft ontvangen. U hoeft het verkeerde geleverde product niet te retourneren; deze kunt u kosteloos houden.
Wij maken een nieuwe bestelling voor u aan en gaan deze vandaag aan u verzenden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst weer als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Femke


hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.

donderdag 02 juni 2016
Profiel afbeelding

Raise Piferoen

| Score: 10

Uitmuntend !

Goede service , vlugge reacties op mails door Femke , vriendelijk en bestelling degelijk verpakt.

woensdag 25 mei 2016
Profiel afbeelding

Mark Pranger

| Score: 10

Geweldig goede service en alles snel geleverd.

Ik had twee keer achter elkaar een verkeerd product besteld, en daarom een retour aanvraag ingestuurd.
Binnen een uur had ik alweer een mailtje terug en kon ik kiezen tussen twee opties. In een mailtje aangegeven voor welke optie ik ging en het was geregeld. Het probleem was snel opgelost.

woensdag 25 mei 2016
Profiel afbeelding

Keanu Claes

| Score: 10

Zeer goede service

Ruime aanbieding aan kabels.
Vond meten wat ik nodig had, zeer goede klantenservice en heel snel bij het leveren van de kabels.

woensdag 25 mei 2016
Profiel afbeelding

Annemie Wuytack

| Score: 10

snel, betrouwbaar, klantvriendelijk

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

woensdag 25 mei 2016
Profiel afbeelding

J. Mulders

| Score: 10

Uitstekende service

Na een verkeerd geleverd product te hebben ontvangen en hierover gemaild te hebben, kreeg ik al heel snel een reactie en werd het misverstand keurig opgelost. Ook het contact verliep vriendelijk en zonder problemen. Dit geeft mij vertrouwen als klant. Zeer tevreden!

vrijdag 13 mei 2016
Profiel afbeelding

Dennis Jumpertz

| Score: 10

Uitstekende Service en snelle levering

Uitstekende Service en snelle levering

woensdag 11 mei 2016
Profiel afbeelding

Jeff Brugman

| Score: 10

Klantvriendelijk en klantgericht

24 uurs levering. Een leveringsfout direct en op zeer correcte wijze hersteld met kostenloze herlevering. Top!

vrijdag 29 april 2016
Profiel afbeelding

Willy Van elder

| Score: 10

Betrouwbare Firma met zeer scherpe prijzen en snelle afhandeling van de bestelde goederen

Zeker een aanrader voor iedereen die snel en efficient wil bedient worden. Zeker dat mijn volgende bestelling bij julie gebeurt.

zondag 17 april 2016
Profiel afbeelding

Nico Siersma

| Score: 8.0

Prima service en snelle levering.

We zijn erg tevreden over de kwaliteit/ prijsverhouding over de geleverde artikelen. Prima bedrijf.

vrijdag 15 april 2016
Profiel afbeelding

Puck Castelijns

| Score: 10

Super!!!

Goede kwaliteit spullen en hele goede service!

donderdag 14 april 2016
Profiel afbeelding

Rodney L

| Score: 10

Uiterst goede service en snelle bezorging!

Levering ochtend na bestellen. Zelf zo stom geweest het verkeerde product te bestellen en hiervoor evengoed een vergoeding ontvangen, puik!

donderdag 31 maart 2016
Profiel afbeelding

Timo Metz

| Score: 10

Goede service

Er was een probleempje met de zending maar was snel verholpen :)

donderdag 31 maart 2016
Profiel afbeelding

Loek Klein

| Score: 10

gewoon super, goede service en geweldig assortiment!

prima service geen gezeur snel geregeld en je kan het niet bedenken of ze hebben het en niet duur, gewoon super!!

maandag 21 maart 2016
Profiel afbeelding

Gerhard Burger

| Score: 8.0

Goed aanbod, snel, klantgericht. Helaas geen mogelijkheden tot product review.

Al verschillende keren met tevredenheid bij allekabels besteld. Ook bij een defect product (slechte QC fabrikant), goede communicatie met allekabels en probleem snel opgelost. Jammer dat er geen review is voor producten zodat gebruikers de goede en slechte punten aan kunnen kaarten.

woensdag 09 maart 2016
Profiel afbeelding

David Van der wal

| Score: 10

Snelle reacties, goede bezorging, 5 sterren waard!

Niet alleen een kabel besteld maar ook gereedschap, ze hebben hier van alles!

Bestelling keurig afgeleverd, netjes ingepakt, inclusief instructie als je het toch wou retourneren.
Dingen gevraagd via facebook bericht, direct bericht terug, top communicatie!

woensdag 02 maart 2016
Profiel afbeelding

Miranda Van putten

| Score: 8.0

Geweldige service,dank je daisy

Geweldige service, stuur 1 mailtje en meteen antwoord perfect,sturen een nieuw apparaat op,dak jullie wel voor de goede afhandeling,gr miranda

zaterdag 27 februari 2016
Profiel afbeelding

Marc Janssen

| Score: 10

Tevreden klant

- Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
- Goede en overzichtelijke website
- Snelle leveringen en service
- Aantrekkelijke prijzen en lage verzendkosten

woensdag 24 februari 2016
Profiel afbeelding

Lex Segers

| Score: 10

De beste service die ik ooit heb ervaren.

Kabel besteld, die niet werkte. Gebeld hierover om na te gaan of ik de kabel op de juiste wijze had aangesloten. Samen tot de conclusie gekomen dat de opstelling van mij correct is en de kabel wellicht defect. Nieuwe kabel wordt opgestuurd. Als ook deze kabel niet werkt hoef ik beide kabels niet terug te sturen en kost het mij verder niks. Dat vind ik nog eens service. Chapeau !

maandag 22 februari 2016
Profiel afbeelding

Roeland Benschop

| Score: 8.0

Veel artikelen en een goede service

Ik had een aantal specifieke kabels nodig. bij Allekabels snel gevonden. Door ziekte kon in het pakketje alleen niet op mijn werk ontvangen. Snel gemaild en binnen een half uur is het adres omgezet. Top!

zondag 21 februari 2016
Profiel afbeelding

Désiré Simmelink

| Score: 10

Leuke webwinkel

Mijn ervaring met hun is zeer goed. De zending was er precies op tijd

dinsdag 26 januari 2016
Profiel afbeelding

Henk Leferink

| Score: 10

Snel en goed !

's Avonds zekeringen besteld. De volgende dag kon ik mijn zaagmachine weer gebruiken! Geweldig vlot.

dinsdag 26 januari 2016
Profiel afbeelding

Harrie Van de ven

| Score: 10

Een dikke pluim voor de service

Mijn eerste bestelling bij Allekabels en er gaat iets mis. Ipv 2 audiokabels is er maar 1 geleverd. Als erkende neuroot zag ik direct meer beren op de weg dan in de gemiddelde Nederlandse dierentuin. Ik zal u al mijn hersenspinsels besparen, maar het kwam er op neer dat ik de reactie al voor mij zag. U wil zeker een gratis kabel, mooi niet meneertje, bewijs maar eens dat die kabel niet meegeleverd is!.
Toch maar een mailtje aan gewaagd. Het antwoord deed al mijn negatieve gedachten wegvloeien. Geen vragen gesteld, er werd gewoon een kabel opgestuurd! Een dag later had ik hem al.
Een dikke pluim voor deze klantvriendelijk servicegerichte houding.

dinsdag 12 januari 2016
Profiel afbeelding

Emily Wood

| Score: 10

Goed en snel

Uitstekend costumer support and snel geleverde producten.

dinsdag 10 november 2015
Profiel afbeelding

Maarten Van cleef

| Score: 10

Altijd goed en snel, flexibele klantenservice

Over de jaren veel orders geplaatst bij Allekabels, gaat altijd goed. Klantenservice goed en het aanbod is enorm.

woensdag 11 maart 2015
Profiel afbeelding

Peter Van hoek

| Score: 8.0

Mooie verlengkabel gekocht van 10 meter!

Ik bestel wel vaker bij allekabels.nl en dit doe ik altijd omdat hun een uitgebreid assortiment hebben en uitstekende prijzen! Laatst heb ik een verlengsnoer van 10 meter gekocht en deze werd de volgende werkdag al geleverd, top spul!

Ik raad allekabels.nl zeker aan als je opzoek bent naar een voordelige kabel.

allekabels.nl

Over dit bedrijf:

Sinds 2005 timmeren wij aan de weg als webshop in kabels en groeien wij iedere dag. Ons magazijn wordt steeds groter, we krijgen steeds meer collega's en mogen steeds meer klanten begroeten. En dat harde werken wordt beloond. Met trots kunnen wij dan ook melden dat wij de grootste kabelwebshop van Nederland zijn.

En dat ziet u terug in ons ruime assortiment. Wij zijn up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij het meest recente aanbod doen. Ons assortiment bestaat daarom ook niet alleen uit kabels, maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets.

Contactgegevens:

    Adres: Mercuriusstraat 9
    Postcode: 6468 ES
    Telefoon: 0455717001
    Website: allekabels.nl
    Email: info@allekabels.nl