Ajax beoordeling lader


BEDRIJFSINFORMATIE:

Laserpenonline | Onafhankelijke beoordelingen

Totaal score: 8.0 van 0 -10

    Laatste beoordeling: Gisteren
    Aantal beoordelingen: 49
Gisteren
Profiel afbeelding

David Twister

| Score: 2.0

waardeloze hut. Heb 100 euro betaald en krijg een pen t.w.v 20 euro en het bedrijf is onmogelijk te bereiken, heb verschillende mails gestuurd en heb nu na 8 dagen ! nog geen geen renkele eactie

geen bedrijf maar een slechte grap waar je bestolen wordt.

Gisteren
Profiel afbeelding

Henk Kaas

| Score: 2.0

oplichters eerste klas!

Kei slecht, geen mail bevestiging helemaal niks!
gelukkig weinig geld kwijt

Waarschuwing voor anderen! niks kopen hier!

Eergisteren
Profiel afbeelding

Peter Voormeeren

| Score: 2.0

kut

NIETS KOPEN, ZAAK IS OPLICHTERSZAAKJE!!!! GEKOCHT EN NIETS GELEVERD!!!!!

Gr. Peter Voormeeren

Eergisteren
Profiel afbeelding

Janneke Van der linden

| Score: 10

Rectificatie

Mijn vorige beoordeling heb ik er vanmorgen op gezet en dat moet ik rectificeren.
Ik heb de pen inmiddels ontvangen.
Jammer vind ik wel dat het zo is gelopen, volgens mij is dit makkelijk te verhelpen door een bevestigingsmail te sturen. Ook heb ik telefonisch contact gezocht, maar dat lukte niet, toen via de mail.
Geen reactie op gehad. Ook geen factuur ontvangen, iets wat ook wel fijn is als je het voor je bedrijf koopt.
De pen lijkt wel goed, alleen geen beschrijving/gebruiksaanwijzing bij.
Al met al dus het product wel gehad, maar vind het geen professionele afhandeling.
Wat valt mij te verwijten? Ik had misschien iets geduldiger moeten zijn.
Vandaar nu 5 sterren, ik kon de vorige beoordeling er niet af krijgen, dat was 1 ster, kom je gemiddeld op 3 sterren. Ik denk dat dit meer als voldoende is.

Gr. Peter Voormeeren

donderdag 08 maart 2018
Profiel afbeelding

Johannes Padding

| Score: 8.0

Een mooie laserpen

Laserpen ontvangen, maar geen extra batterijen erbij die ik wel heb betaald.
Verder een leuk speeltje.
Een vraag, is het normaal dat de straal sterke minder gaat schijnen na een aantal seconden?
Alvast bedankt voor een antwoord.

vrijdag 07 juli 2017
Profiel afbeelding

John Doe

| Score: 6.0

Niet slecht, maar kan beter

Ik handel in optische materialen en met een laser kan ik wat leuke demonstraties geven. Mijn vorige had het begeven en had met spoed een nieuwe nodig. Ik ken geen winkel die deze verkoopt.

Om 3 uur 's middags bestelling geplaatst, ontving onmiddelijk automatische orderbevestiging met factuur. Daarna werd het stil en volgende dag ook niks ontvangen, ondanks dat ze vandaag besteld (voor 5 uur), morgen in huis beloven. Mail gestuurd, daarna volgde vrij snel een automatische verzenbevestiging. Op de mail zelf geen reactie gehad. Volgende dag inderdaad de pen ontvangen.

Verzending is prima en de pen ziet er ook prima uit. Aangenaam verrast dat deze 5mW is, stond niet in de specificaties. Bijgeleverde batterijen zijn *niet* van Duracell maar Panasonic. Heb ik geen problemen mee, vind Duracell sowieso grote onzin, maar dat is in strijd met de omschrijving en daar heb ik wel moeite mee.

Dus als ik streng ben, dan heb ik kritiek op:
- Voor 5 uur besteld, morgen in huis niet waargemaakt
- Specificatie voor optisch vermogen van de pen ontbreekt
- Website noemt Duracell batterijen maar levert Panasonic
- Geen geschreven reactie op mail. Dat mag best als je ervoor kiest om geen telefoonnummer te vermelden.

Maar ik heb de pen na een dag vertraging wel gekregen en hij ziet er heel keurig uit, dus ik ben zeer tevreden met wat ik heb gekregen. Op de details kan deze shop wel de klantervaring verbeteren.

woensdag 14 juni 2017
Profiel afbeelding

Klaas Scheltus

| Score: 10

5 sterren dubbel een dwars waard

Uitstekende service, had pech met laserpen.
Tijdens batterij verwisseling.
Werd verholpen zonder kosten-- geheel nieuwe pen.
Dit is 100% waar. Top.

zondag 04 juni 2017
Profiel afbeelding

Hans S.

| Score: 8.0

Prima laserpen en levering.

Levering gebeurde na een paar dagen. Pen werkt goed. Prijzen zijn gunstig. Jammer alleen dat er geen bevestiging wordt gestuurd van de bestelling.

maandag 24 april 2017
Profiel afbeelding

Andrea Van der lans

| Score: 10

Geweldige laserpennen

Koop al jaren me laserpennen hier top bedrijf!

donderdag 02 februari 2017
Profiel afbeelding

Vincent Japhary

| Score: 10

Goede service

Laserpenonline geeft heel veel aandacht aan de klanten. Het peoduct is uitstekend en stel nou je lezer is defect dan kan je een email sturen en dan sturen ze heel snel weer een nieuwe

dinsdag 20 december 2016
Profiel afbeelding

Ronald Reewijk

| Score: 8.0

Goede en snelle levering en goede service

Snel correct en de juiste service

woensdag 07 december 2016
Profiel afbeelding

Paula D.

| Score: 6.0

Snelle levering maar geen eerlijke verzendkosten

Fijn dat de pen snel bezorgd is. De pen functioneert prima ,maar ik heb 'm dan ook maar net. Hoe de pen op de langere termijn werkt kan ik nog niet beoordelen. Het is een kattenspeeltje en hiervoor gebruik ik deze dan ook enkel.
Een minpunt vind ik dat je € 3,95 verzendkosten betaalt op een pen van € 7,50, terwijl de verzendkosten maar € 1,30 zijn wat zichtbaar is op de envelop waarin deze is verzonden. Dit vind ik een niet eerlijke manier van meer geld verdienen. De pen heeft me dus eigenlijk € 10, 15 gekost, 35% meer dus.

vrijdag 05 augustus 2016
Profiel afbeelding

Jeffrey Bousche

| Score: 6.0

Snelle levering

De snelheid van de levering is prima, ik kreeg alleen de verkeerde batterij opgestuurd een 5000 mah 18650 ipv de bestelde 4200 mah.
En de leveringskosten waren €3,95 terwijl ik de batterij in een envelop kreeg waar een stempel op staat van €1.30! Was waarschijnlijk een hele dure envelop.

vrijdag 01 juli 2016
Profiel afbeelding

Rhafilio Chosson

| Score: 10

Blije klant

Ik heb hem gisteren besteld en heb hem net binnen gekregen gelijk uit getest ben d'r blij mee en ook nog 10% korting bij gekregen ben d'r echt blij mee heel tevreden kom er sws vaker vooral met die 10% korting en snelle levering echt top

donderdag 30 juni 2016
Profiel afbeelding

Jan Van den heuvel

| Score: 10

Zeer klantvriendelijk online bedrijf

Ontvangen pen viel vlug terug in lichtsterkte.
Teruggestuurd en binnen enkele dagen werd een nieuwe, wel goed werkende, pen thuisbezorgd.
TOP!

maandag 13 juni 2016
Profiel afbeelding

J.e.a. Van hoorn

| Score: 2.0

teleurstellend

Levering duurde 4 dagen.
De laserpen blijkt na enkele malen kort te hebben geactiveerd al niet meer te werken. Na opladen hetzelfde euvel.
Het werkt korter dan enkele minuten.
Een mail naar laserpenonline wordt niet beantwoord.
Het artikel gaat retour.

maandag 09 mei 2016
Profiel afbeelding

Peter Van hoek

| Score: 10

Geweldige webshop met sterke laserpennen, ook groene laserpen gekocht hier

Ik koop regelmatig bij Laserpenonline.nl een groene laserpen om met mijn kat te spelen, deze was helaas wat te sterk daarom heb ik een mini laserpen aangeschaft. Fantastische laserpen om me kat de gekste shit te laten doen hahaha!

De verzending ging zoals altijd soepel en was zoals op de website staat binnen 1 werkdag geleverd via Post NL. Meestal loopt Post NL te kutten dus ik was allang blij dat ik hem binnen kreeg!

Voor mij altijd een laserpen bij Laserpenonline.nl

vrijdag 08 april 2016
Profiel afbeelding

Erik Westhoek

| Score: 8.0

Snel en goed

Snelle levering en goede nazorg.
Defecte batterij maar na een mailtje direct een nieuwe opgestuurd.
Zéér tevreden
Geen 5 sterren, omdat de batterij kapot was maar zeker4

zaterdag 02 april 2016
Profiel afbeelding

Tinus Trilplaat

| Score: 10

top service

30 april bestelling gedaan deze bleek niet op voorraad maar daar heeft laserpenonline een mooie en zeer snelle oplossing voor gevonden
heel erg bedankt

dinsdag 22 maart 2016
Profiel afbeelding

Piet De koning

| Score: 8.0

snelle levering

Ik heb twee laserpennen gekocht snelle levering. Een er van had helaas lege batterijen. Maar daar zal best een oplossing voor komen.

donderdag 17 maart 2016
Profiel afbeelding

H Bree

| Score: 10

Dit is een webwinkel met superservice

Ik had bij Laserpenonline een laserpen besteld welke niet juist werkte. Na contact met Laserpenonline werd er keurig een andere laserpen opgestuurd. Bij het afleveren van de nieuwe laserpen, werd alleen een lege enveloppe waar een gat in zat, door de brievenbus gegooid. MAW tussen verzending en ontvangst was de laserpen verdwenen. Opnieuw contact opgenomen met Laserpenonline de zaak uitgelegd en er werd opnieuw een laserpen opgestuurd, die het perfect doet. Ik kan niet anders zeggen dat Laserpenonline een webwinkel is waar klanten en goede service hoog in het vaandel staan.

vrijdag 11 maart 2016
Profiel afbeelding

Robert Schoppen

| Score: 8.0

Afhandeling TOP Bezorging slecht.

Eindelijk na anderhalve week mijn bestelling mogen ontvangen. Na enkele malen elkaar te hebben gemaild heeft Laserpen online POST. NL uit laten zoeken waar bestelling is gebleven. Hoe of wat er bij POST. NL is gebeurd.
Daarvoor 4 sterren. Hoop wel dat Laserpen online met POST . NL in gesprek gaan om dit in de toekomst te voorkomen.

dinsdag 08 maart 2016
Profiel afbeelding

D.j. De vilder

| Score: 10

prima apparaat en binnen 24 uur in huis

zeer goed

maandag 29 februari 2016
Profiel afbeelding

Ronald Krijgsman

| Score: 8.0

Tevreden met de G-3 laserpen

Door de G-3 laserpen van laserpenonline kan ik nu gemakkelijk de ganzen op mijn weiland verjagen echt een top ding is het.

Groeten R Krijgsman

maandag 29 februari 2016
Profiel afbeelding

Joost De vries

| Score: 8.0

Snelle hulp bij defecte laserpen

Bij aankomst van de laserpen bleek deze defect te zijn. Nadat ik dit gemeld had bij hun klantenservice had ik na 3 dagen een nieuwe laserpen gekregen.

woensdag 27 januari 2016
Profiel afbeelding

Klaas Jonckheere

| Score: 8.0

Tevreden

Ik had mijn laser besteld maar was vergeten mijn huisnummer in te vullen. Ze hebben me na een week een nieuwe opgestuurd. Relatief snelle hulp via mail.

vrijdag 28 augustus 2015
Profiel afbeelding

Menno Van den bosch

| Score: 8.0

Snelle levering

Snelle levering, maar wat ik niet zo handig vind is dat er een grote sticker voor op de enveloppe zit met de bedrijfsnaam en dat nodigt uit om, als bezorger, in de enveloppe te kijken. Daarmee wil ik postbodes niet beschuldigen, maar het gebeurt helaas toch soms.

dinsdag 25 augustus 2015
Profiel afbeelding

Johnny Schutter

| Score: 10

Uiteraard goeie laserpen

Het is echt leuk vooral met katten gaan er achteraan haha binnenkort en beter bestellen

dinsdag 25 augustus 2015
Profiel afbeelding

Emily Wood

| Score: 10

fantastische

het is een hele goede site

donderdag 20 augustus 2015
Profiel afbeelding

Daniel Van maanen

| Score: 8.0

Goede service. De verzondkosten kunnen alleen wel wat minder

Goed

donderdag 06 augustus 2015
Profiel afbeelding

Toon Diepstraten

| Score: 10

Zeer snelle zending perfecte behandeling

Zou deze zaak bij iedereen willen aanbevelen, SUPER

dinsdag 04 augustus 2015
Profiel afbeelding

Jaap Spits

| Score: 10

Snelle levering en geleverd wat wordt geadverteerd. Perfect bedrijf en zal het zeker adviseren bij vrienden.

Waarmee wordt geadverteerd wordt ook geleverd. ik woon op een eiland en daardoor duurde het waarschijnlijk een dag langer, maar überhaupt geen klachten. Echt een perfect bedrijf, dat ik zeker zal promoten bij vrienden en kennissen.

donderdag 23 juli 2015
Profiel afbeelding

Frank c.j. Juchters

| Score: 10

Super

Kreeg alleen geen bevestiging van het bedrijf toen ik online mijn laserpen betaalde.
Over de 5% korting die geldig is tot 31-12-2014 ga ik er van uit dat dit een drukfoutje is en zal bij mijn volgende bestelling wel claimen.


Met vriendelijke groet,

Frank J

vrijdag 22 mei 2015
Profiel afbeelding

Ronnie Rijgersberg

| Score: 8.0

Zeer tevreden over mijn laserpen

Hier een groene laserpen besteld en hij werkt prima! Alleen de levering duurde een dag langer dan gebruikelijk maar ik werd netjes op de hoogte gesteld door hun klantenservice. Helemaal happy :D

vrijdag 01 mei 2015
Profiel afbeelding

C Van laren

| Score: 6.0

goede laserpennen, slechte klantenservice

na de bestelling geen bevestiging mail gekregen. (zou me meer gerust stellen)
en daarna niks meer van gehoord. telefonisch niet bereikbaar en via de mail wordt niet gereageerd.
nou een week later word de laserpen toch bezorgt en de laserpen is echt als een baas,
toch wel jammer van de service
maar toch bedankt.

woensdag 08 april 2015
Profiel afbeelding

Bart De boer

| Score: 6.0

perfect product paar schoonheids foutjes

Ik heb laserpennen besteld goeie kwaliteit snelle levering. Alleen bij de groene laserpen 5mW ging ik ervan uit dat er een doosje bij zat net als op de foto zat in een los zakje. En de folders die ik erbij kreeg bij mijn bestelling staat kortingcode geldig tot 31-12-14 dat is al geweest dat zijn de verbeterpuntjes voorderest prima

zaterdag 14 maart 2015
Profiel afbeelding

David Zegers

| Score: 10

Betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle levering, van een goed product.

maandag 09 februari 2015
Profiel afbeelding

Ronald Veen

| Score: 10

super!

Laserpen besteld en omdat het weekend ertussen zat toch snel thuis geleverd. Laserpen ziet er goed uit inclusief batterij. Top!

zaterdag 17 januari 2015
Profiel afbeelding

Eddy Vonk

| Score: 10

Product voldoet aan verwachting en op tijd geleverd

Alles naar wens verlopen dus 5 sterren.

donderdag 15 januari 2015
Profiel afbeelding

H.f. Grootjans

| Score: 8.0

Goede service

Gevraagde laserpen werd binnen een dag geleverd. Prima response.

zaterdag 03 januari 2015
Profiel afbeelding

Theo Uitdewilligen

| Score: 6.0

prijs /kwaliteit is goed.

In eerste instantie dacht ik dat word niks . Toen het filter eraf gehaald. Toen dacht ik nog niet zo geweldig. Ik heb toen de mogelijkheid genomen eens bij iemand anders die er ook een had van andere makelij (iets duurder) te vergelijken. Toen bleek dat die veel scherper was. Op een zeker moment ontdekte ik dat de straal ook smaller versteld kan worden en toen was het verschil niet meer te zien. Al met al een gebruiksaanwijzing waarin staat van verwijderen filter en smaller draaien straal zou positief kunnen uitpakken voor het product. Ik vermoed dat het verjagen van ganzen bij duister weer en tegen de avond of vroege morgen wel zal werken dus al met al positief.

maandag 29 december 2014
Profiel afbeelding

Marco Dieters

| Score: 8.0

veel variatie en niet mega duur.

Heb niet veel te typen maar deze beoordeling kan naar mijn mening beter met gesloten vragen!

Het afleveren van producten na het betalen is soepel verlopen. Dus ik vind de keus in variatie goed hoewel ik elders van bepaalde soorten typen lasers in de behuizing in verschillende kleuren gezien heb en enkele groene lasers goedkoper waren en dat nog steeds zijn.

kortom leuk spul!!!!

zaterdag 20 december 2014
Profiel afbeelding

Piet Shuit

| Score: 8.0

Klantvriendelijk / in orde.

Ik ben goed geholpen, ook op het moment dat mijn product niet meer in het magazijn bleek te liggen. Dit was dan ook gelijk het enige minpuntje. Ik kreeg een oplossing aangeboden die heel reëel was en ben tevreden met hun klantvriendelijkheid.

maandag 15 december 2014
Profiel afbeelding

Carolijn Beckers

| Score: 10

Door laserpenonline direct uit de brand geholpen toen een pakket bij de post.nl bleek te zijn zoekgeraakt.

Prettig dat laserpenonline in oplossingen denkt. Mijn pen was zoekgeraakt bij postnl . Laserpen online heeft dit direct opgelost door mij een nieuwe pen toe te sturen! Ik had hem de dag na mijn telefoontje in huis. Zo kon ik toch nog van de pen gebruik maken bij mijn presentatie de volgende dag. Super!

woensdag 06 augustus 2014
Profiel afbeelding

Peter D

| Score: 8.0

Prima

De levering van de laserpennen was niet de volgende werkdag maar duurde langer. Misschien was ik nu net de op de website genoemde 1% maar ik denk dat het wat genuanceerder vermeld moet worden.
Verder goede producten en goede afhandeling.

zondag 20 juli 2014
Profiel afbeelding

Stephanie Van leeuwen

| Score: 8.0

Goede laserpennen en aardig personeel

Afgelopen vrijdag heb ik mijn 2 violet laserpennen binnen gekregen van 5mW. Beide lasers kwamen netjes met batterijen en in een goede verpakking. Ik bestel hier zeker vaker!

zondag 20 juli 2014
Profiel afbeelding

Martijn Opdam

| Score: 10

Veel lasers voor goede prijzen

Na wat googlen kwam ik uit bij Laserpenonline. De webshop vind ik er overzichtelijk uitzien met mooie afbeeldingen van de laserpennen. Bij andere webshops vond ik het soms wat amateuristisch. Dit is de reden waarom ik heb gekozen voor Laserpenonline. De bestelling ging vlot en de levering was zoals beloofd de volgende dag.

Ik heb mijn vrienden Roy en Koen ook gevraagd een order te plaatsen dus mocht je deze tegenkomen dan heb ik ze gestuurd! Gr Martijn

zaterdag 19 juli 2014
Profiel afbeelding

Bert Jansen

| Score: 10

Krachtige lasers voor goede prijzen

Ik heb hier 2 professionele laserpennen besteld en ben zeer tevreden hiermee. Ze schijnen rond de 8km ver en zijn van hoge kwaliteit. De levering ging ook vlot, alleen moeten ze de telefoon wat vaker opnemen.

Verder geen opmerkingen, ga zo door Laserpenonline!

zaterdag 19 juli 2014
Profiel afbeelding

Ricardo Hondijk

| Score: 10

Laser 10.000MW gekocht echt een fantastisch gruwelijk vet speeltje een echte MUST HAVE !

Laser van 10W gekocht ziet eruit als een lichtzwaard van star wars,
En het disign liegt er ook niet om.
Hij is zo krachtig dat je vanaf je hand naar de grond in staat is om objecten te kunnen branden. En zo vel warneer je hem s'avonds aan zet iedereen die dan buiten staat wel even omkijkt en zegt wow wat is dat...! Ik ben er super blij mee en hij is zeker het geld waard...groet ricardo

laserpenonline.nl

Over dit bedrijf:

Grootste laserpen webshop van nederland en belgie.

gratis verzending boven de 20 euro!

ga naar: laserpenonline.nl

Contactgegevens:

    Website: laserpenonline.nl
    Email: info@laserpenonline.nl